courage666 Posted November 1, 2005 Report Share Posted November 1, 2005 (edited) nu vispirms lai butu web serveris ir vajadzigs kads exe fails kas varetu to web server uztasit Apche Web Server kad nokachats palaizam un aizpidam visus laukumus Piezime:Server name ir ieteicams rakstit savu ip!port labakais ir 80!MySql user name vislabakais ir likt sava datora account ja parole ir tad ir ja nav tad nerakstam neko!lai ir latin1! Spiezam ok lai instalejas! tagad jaizmegina vai strada: panemsim ka piemeru PHPBB! PHPBB nokachajam un uzinstalejam!vinam jabut c:/appserv/www(ieteicamais) talak pastamies vai strada: irakstam inernet explorer http://IP:80/phpbb2/index.php ja atveras tad vis kartiba ja ne tad jus neeasat pareizi ievadijusi mysql parametrus talak ja gribat vel kautko padarit uztaisi html lapas un ieliec tas c:/appserv/www mape pectam ieraksti inernet explorer http://IP/lapa.html "lapa bus tavas lapas nosaukums" WWW mape ir web serveris liec ko grib galvenais tev zinat ka taisit php vai html Talak ir jautajums kapec man jaraksta tas stulbais IP? ir dazadas iespejas! 1)noperc domain 2)panem NO-IP 3)Isa majas lapas adrese 3.1 isa majas lapas adrese tikai ir http nevis ftp! Piezime ar parinstaleshanu! parinstalejot ja ir kads errors neko nedos!jums drizak paradisies 3 jauni tapec problemu var risinat shadi: 1.Uztaisi jaunu account savam datoram 2.noinstale appserv un uzliec vinu uz otra account 3.turi kamer paradisies tas pats errors 4.tad atinstale no otra un liec uz pirma account 4.1. a nojuk atkal saac no sakuma dazreiz tas nav nepieciesams vienkarsi parinstalejat iztirot appserv mapi! Ja nezini kads errors sapratisi kad tavs web serveris kadu dienu neies! Access uz lapu phpmyadmin ir visuala mysql un php configuracijas lapa!lai vina ieietu rakstat http://ip/phpmyadmin! vina var izveidot jaunus mysql users,database,privalegijas un daudzas citas lietinas Vbulletin Forum Sis ir viens no labakajiem forumiem!Ejam Te un panemam failu!Atveram rar un iesveizam kas tur ir www mape: butu labi ja jus ieliktu vinu www mape un neparsauktu vinu! aizejam lidz failam forum/includes/config.php.new un nosaucam vinu par config.php talak atveram lapu caur inernet explorer un rakstam http://ip/forum/install/install.php izleks tabula!saraktam mysql info.Talak pasi zinasiet visu,ja ne tad jus esat psihiski slims! Ja nezinat neko par mysql phpmyadmin to visu spej! Bit Tracker Man liekas ka jums tas nav vajadzigs! Edited December 25, 2005 by courage666 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wollis Posted November 1, 2005 Report Share Posted November 1, 2005 Vo courage labs topic deru ka daudziem noderees!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
courage666 Posted November 1, 2005 Author Report Share Posted November 1, 2005 nu man vienkarsi apnika ka privataja lien un prasa ka uzstadit! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wollis Posted November 1, 2005 Report Share Posted November 1, 2005 Pareizi izdariiji!!! Courage man liekas tu te esi normaalakais postotaajs!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Richs Posted November 1, 2005 Report Share Posted November 1, 2005 Lai aktivizētu Jūsu reģistrēto adresi Jums ir jāievieto šis HTML kods lapā, kas atrodas pēc adreses http://84.247.139.117 Kods, kuru jāievieto: <!-- from.lv:9f4d5d7d4868efc4e9c32ec60893a0 --> kur isti tas sanaak ???es nezinu kur jaliek Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wollis Posted November 1, 2005 Report Share Posted November 1, 2005 es domaaju ka tas ir jaaliek saitaa kaut kur taa ir html valoda!!! Es nez varbuut ka nee!!! Prasi courage patieshaam nezinu negribu buut muljkis bet izteicu savas domas!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
courage666 Posted November 2, 2005 Author Report Share Posted November 2, 2005 Richs atver index.php ar notepad un pieliec to rindinu pashas lapas apaksha tam vajadzetu stradat! Link to comment Share on other sites More sharing options...
pirdiens Posted November 2, 2005 Report Share Posted November 2, 2005 courage kaarteejo reizi mums paliidz.... gods un slava sim subakam par to ir jaaiedzer Link to comment Share on other sites More sharing options...
pirdiens Posted November 2, 2005 Report Share Posted November 2, 2005 blje!pieregistreejies esmu tajaa from.lv....bet nu nah kad spiezu cs add server tad vinjs tik refreshing bet serveris neparaadaas..... nu nah taa?ko lai es daru lai paraadiitos? Link to comment Share on other sites More sharing options...
courage666 Posted November 2, 2005 Author Report Share Posted November 2, 2005 FROM.LV IR MAJAS LAPAS ISA ADRESE NEVIS CS ISA ADRESE Link to comment Share on other sites More sharing options...
pirdiens Posted November 2, 2005 Report Share Posted November 2, 2005 a kapeec tad nevaru ieiet ieksaa caur ftp??ftp:\\csbureicj.from.lv Link to comment Share on other sites More sharing options...
courage666 Posted November 2, 2005 Author Report Share Posted November 2, 2005 TAS NAV FTP SERVERIS SHIS IR HTTP SERVERIS! Link to comment Share on other sites More sharing options...
trakulis Posted November 2, 2005 Report Share Posted November 2, 2005 jaa par ko te ir Link to comment Share on other sites More sharing options...
courage666 Posted November 2, 2005 Author Report Share Posted November 2, 2005 DOH Pa to ak tava problema nav risinama! Link to comment Share on other sites More sharing options...
trakulis Posted November 5, 2005 Report Share Posted November 5, 2005 (edited) Tas noziimee ka man apache ir errori ja??? Apaksa ir fotka Edited November 5, 2005 by trakulis Link to comment Share on other sites More sharing options...
courage666 Posted November 5, 2005 Author Report Share Posted November 5, 2005 izlasi par parinstaleshanu ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
[BUREICJ]LineriX Posted November 7, 2005 Report Share Posted November 7, 2005 MSDL varetu nestradat web serveris jo MDSL ir speciala aizsardziba pret to!Tas atieas ne tikai uz MDSL ari uz PDSL un visiem parejiem! tu gribi teikt kad PDSL tad sito prikolu nevar?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
courage666 Posted November 7, 2005 Author Report Share Posted November 7, 2005 jaa nevar!!tapec jau tie visi mdsl sux vini nelauj taisit lapas! Link to comment Share on other sites More sharing options...
[BUREICJ]LineriX Posted November 7, 2005 Report Share Posted November 7, 2005 bljee ta man nekas nesanaaks ZB tos apollo kropljus kas to izdomaaja buus jaasavaacaas un jaaatspaarda Link to comment Share on other sites More sharing options...
pirdiens Posted November 8, 2005 Report Share Posted November 8, 2005 es tev eju paliigaa man ar taa pati vaina kas tev.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
courage666 Posted November 8, 2005 Author Report Share Posted November 8, 2005 ceresim kad atkodisiet vinu jo esmu par to lai jums neizdodas jo kas notiks ja katram bus sava majas lapa? bus ta kad 1 min ir lapa otr min nav Link to comment Share on other sites More sharing options...
pirdiens Posted November 8, 2005 Report Share Posted November 8, 2005 tas tak taads prikols... Link to comment Share on other sites More sharing options...
StreeT Posted November 8, 2005 Report Share Posted November 8, 2005 Mulkiibas ka uz pdsl to nevar izdariit TO VAR IZDARIIT man bija trackeris entaas web lapas un citi huinas VISS STRAADAAJA Link to comment Share on other sites More sharing options...
pirdiens Posted November 8, 2005 Report Share Posted November 8, 2005 nu tad tu mums street paliidzeesi.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
StreeT Posted November 8, 2005 Report Share Posted November 8, 2005 Kas tev tur nestraadaa???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts