Chiky Posted November 19, 2010 Report Share Posted November 19, 2010 Man ir sasāpējusi problēma ar Windows XP.. Nu tad tā esmu meiģinājis 101 reizi visādas xp versijas instalet uz mana Laptopa, bet kautkas viņam nepatīk un viņs man setupa instalacijas brīdi met arā zilo logu, ar rakstu tiri piri chek you computers hardware bla bla bla. Citiem vārdiem sakot saka, lai kipa parbaudu sava kopja dzelžus vai cieto disku, bet stulbākais ir tas kad windows vista vai windows 7 uzinstalējas bez problemām.. Tāka patlaban man stāv virsu windows 7, un man viņs ne visai.. Gribas uzinstalet XP.. Varbūt kāds zin kā to problēmu var atrisināt? Laptopa specifikācija: Intel i3 2.24ghz procis DDR3 3gb rams Laikam Mobile Intel? HM55 Express chipsets ati hd 5470 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted November 19, 2010 Report Share Posted November 19, 2010 Vecais stāsts ar SATA diskiem. http://www.gign.lv/forum/index.php?showtopic=17641 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chiky Posted November 19, 2010 Author Report Share Posted November 19, 2010 Paldies, tiešam problēma bija ar SATA, atradu torentos instalaciju ar +SATA un viss aizgāja !!! Edit, var lock Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts