RiSKS Posted November 18, 2010 Report Share Posted November 18, 2010 (edited) Tātad sanāca atcerēties, ka senos laikos bija spēlēts MU-dream.... Un pienjemu ka diezgan daudzi tajos laikos vinju speeleeja. Un ja nebuutu slinkums vareetu padaliities kaadaas nostaljgjiskaas atminjaas.... Ehhh... Tie tik bija laiki Bet jautaajums, vai kaadam nav palikushi kaadi screenshoti no taa servera- Varbuut kaads speleetaaju tops- lai atceraas nikus... Jo omg cik kruta taa speele tajos laikos bija... Bez spotiem ,miljardiem resetu,sms shopa utt.... Edited November 18, 2010 by RiSKS Link to comment Share on other sites More sharing options...
ep1dem1c Posted November 18, 2010 Report Share Posted November 18, 2010 Dream vēl nebija nekas... Bija tāda Fobia(man šķiet ka tā bija), tur gan ir ko atcerēties Manuprāt visi gribēja tikt guildā [LOVE], kurai guildmaster bioja, ja nemaldos, Joker Link to comment Share on other sites More sharing options...
RiSKS Posted November 18, 2010 Author Report Share Posted November 18, 2010 Es atvainojos, bet par tādu Fobia es pirmo reizi dzirdu.... Dreams- tas bija serious stuff... vispaar ap kuru gadu vinjsh darbojaas? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ep1dem1c Posted November 18, 2010 Report Share Posted November 18, 2010 Nu Fobia bija krietni pirms Dreama Manuprāt ka Fobia tai laikā bija vienīgais serveris Latvijā! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ablaze Posted November 18, 2010 Report Share Posted November 18, 2010 Mu peace ir labāks pa visiem fobiem un Dreamiem, nu nezinu vai ir, bet biija, taja laikaa kad njemos ar mu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ep1dem1c Posted November 18, 2010 Report Share Posted November 18, 2010 Nu nestāsti Link to comment Share on other sites More sharing options...
ablaze Posted November 18, 2010 Report Share Posted November 18, 2010 Tur vismaz bīja jēga spēlēt, ar to exp 10 vai cik tur bīja pat neatceros, bīja prieks, tagat mū pārvērties par prosta aizkrien līdz spotam dabū 6 min laika 400 level šitu Link to comment Share on other sites More sharing options...
ep1dem1c Posted November 18, 2010 Report Share Posted November 18, 2010 Fobia bija, ja nemaldos, 3x exp Link to comment Share on other sites More sharing options...
ablaze Posted November 18, 2010 Report Share Posted November 18, 2010 sk, tādu es nepiedzīvoju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
peredasts Posted November 18, 2010 Report Share Posted November 18, 2010 Kaut kādā vecā photobucket accountā atradu 2 bildes no mu.empire, tas, ja nemaldos, bija otrais serveris Latvijā. Fobia kaut kā nesanāk atcerēties, var jau būt, ka bija. Un arī no vecā dream man dažas bildes dzīvo kaut kur tepat diskos. Sen gan, jām. Nostaļģija. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dcsdftw Posted November 18, 2010 Report Share Posted November 18, 2010 (edited) Uh, pederast, nice, biju tajā guildā. Mošk kāds pat Bobby atcerās. Edited November 18, 2010 by dcsdftw Link to comment Share on other sites More sharing options...
AmE Posted November 18, 2010 Report Share Posted November 18, 2010 Es tikai spēlēju mu zion, man šķiet, ka tas bija viens no pirmajiem mu Latvijā... un mazliet partylife arī spēlēju ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZnT Posted November 18, 2010 Report Share Posted November 18, 2010 Jā, mu-dream tiešām bija interesants. Pats arī spēlēju, biju ar vairākiem resetiem un krutām mantiņām. Bet vairāk neatceros savu niku un pārējo nikus :/ Gribētu tiešām arī kādus skrīnus redzēt! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chiky Posted November 18, 2010 Report Share Posted November 18, 2010 Un tagad, kāds izdomās tas tak bija tik jauki un forši varbūt atkal visi SĀkam spele MUUUUUUU Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperS Posted November 18, 2010 Report Share Posted November 18, 2010 Tas bija labākais serveris kas LV eksistējis un protams kā dreams nomira tā paradijās mu-partylife , kas vēl tagad ar veco versiju eksistē. Link to comment Share on other sites More sharing options...
htrc Posted November 18, 2010 Report Share Posted November 18, 2010 No visiem Mū tikai dreams patika, tik seksuālu nebiju nekad spēlējis un nekad arī nespēlēšu ,jo vecās 97+99d versijas owno pasauli. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Butcher^ Posted November 18, 2010 Report Share Posted November 18, 2010 (edited) Fucking this. Es arī biju iemīlējies Mu-Dream serverī. Populārākās baumas par aiztaisīšanu bija, ka viņi esot saņēmuši draudus no paša Webzen, bet kā īstenība bija - vells viņ' zin'. Un arī beidzot parādījusies iespēja parādīt kādu nostaļģisku skrīnu no weba. +Mans MG. Diezgan tipisks MuDream čars imho. Full set +rate, u jelly? Edited November 18, 2010 by Butcher^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
RiSKS Posted November 18, 2010 Author Report Share Posted November 18, 2010 Njaa man beigaas bija kkaadi 3 vai 4 reseti.... Ilgi es ka4aajos... vispaar baigi gari jaaraksta.... Saakumaa ka4aaju SM - risks- uzka4aaju liidz kaadam 280 lvl un savu soul setu lohs samainiju pret storm(mg setu) kuram vajadzeeja speeku utt, tapeec izbesiijaas speelet un saku ka4aat MG RiSk.... Biju viens no retajiem melee MG... Riktiigi aatra ka4aashanaas jo to pashu storm armoru vareeja jau vilkt atlant laikos.... taa es vnju ka4aaju liidz iznaaca kkaads patch... es aizgaaju uz zemi kuraa var ieiet no lorencias- the place of exile un tur iespruudu- meta erroru aaraa... adminu tur bija neiespeejami dabuut rokaas un saaku ka4aat elfu zenzen uzka4aaju gandriiz liidz 300 liimenim un tika atkal uzlikts kkaads patch(bija jau kaadi paaris meeneshi pagaajushi) un es tiku atpakalj pie sava mg un turpinaau vinju ka4aat... Atceros tos laikus kad sapratu kaa var taisiit spaarnus un veel visaadas fii4as un pirms pirmaa reseta jau man bija full zen sets(prrotams ne ringi) un tas bija makten kruts... Tad vienu dienu man pazuda viens no itemiem(+zen) es biju taads- ganjau kkas nogljukojis... Ja veelreiz kkas pazudiis- mainiishu pw- un jaa, pazuda viss.... Bish shkrobe bija, bet turpinaaju speeleet.... Beigaas kkaadi 3 vai 4 reseti un plate sets+zen, kursh veelaak paartapa plate/legendary sets+zen... bija smuks Link to comment Share on other sites More sharing options...
ausainis Posted November 19, 2010 Report Share Posted November 19, 2010 Mu Dream FTW. Atceros, ka spēlēju ar smadzeņu satricinājumu, bet nedrīkstēja pārpūlēt acis. Vēl savu 1 restetu atceros, ka naudu samaksāju, bet nekas nenotika bija dikti saskumis Link to comment Share on other sites More sharing options...
Banāna Telefons. Posted November 19, 2010 Report Share Posted November 19, 2010 Njam, Dream ftw. Vecās labās ziemas pēcpusdienas... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RiSKS Posted November 19, 2010 Author Report Share Posted November 19, 2010 http://web.archive.org/web/20050415094513/...x.php?cn=top100 top 100 http://web.archive.org/web/20050901110050/...eam.agonia.biz/ ziimiiga veesture... kursh pamaniis http://web.archive.org/web/20050405043929/...dex.php?cn=gild gjidles http://web.archive.org/web/20050410032323/...mp;guild=Empire empires guilda... cik atceros bija krutaakaa serverii aa btw atceros, kas mani makten uzjautrinaaja- 4ars Pupi un vinja banka - Pupubanka ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted November 20, 2010 Report Share Posted November 20, 2010 OMG! Kā cilvēki pie skaidra prāta var spēlēt MU? Līnij-veida RPG slešers, kas ir bez jebkādiem skilla elementiem. Tad jau labāk vezo labo UO Oskom serverī, kur ar taisnām rokām varēja rullēt ne pa jokam... Link to comment Share on other sites More sharing options...
665 Posted November 20, 2010 Report Share Posted November 20, 2010 (edited) un kurš tev kaut ko prasīja? Edited November 20, 2010 by 665 Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted November 20, 2010 Report Share Posted November 20, 2010 ņemot vērā faktu ka katram ir savs viedoklis - izteicu savu, kurš balstās uz to, ka spēlei nav jēgas. Tik pat labi vari piespiest kalkulatorā 1 + 1 un nemitīgi klabināt = Link to comment Share on other sites More sharing options...
peredasts Posted November 20, 2010 Report Share Posted November 20, 2010 Tavai dzīvei arī nav jēgas. Tikai izteicu savu viedokli. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now