emys Posted November 17, 2010 Report Share Posted November 17, 2010 kāds nezin kādu paziņu vai oficiālu iestādi, kas iepērk, kolekcionē ulmaņ laika latus? man tādi ir 50ls, papīrniekā. vai te kāds nevēlas iegādāties? un kāda vispār cena varētu būt par tādu brīnumu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pikaso Posted November 17, 2010 Report Share Posted November 17, 2010 Es nedomāju, ka tas ir kaut kāds brīnums. Man pašam tādu bija čupiņa... Onkulis kolekcionē monētas, papīrus, bet par šiem neizrādīja īpaši lielu interesi, tādēļ pieņemu, ka nebūs liela vērtība, maksimums 5-10 Ls. Link to comment Share on other sites More sharing options...
emys Posted November 17, 2010 Author Report Share Posted November 17, 2010 Nu paldies par to pašu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bReeTz Posted November 17, 2010 Report Share Posted November 17, 2010 Jāvēršas pie numismātiem un naudas kolekcionāriem. Principā jau nozīmīgi ir 3 faktori- naudas izdošanas tirāža, vecums un tas, cik labi ir saglabājusies. Ja tie ir parastie Ulmaņlaika lati, tad neko diži daudz nedabūsi.. Labāk noglabā tumšā un sausā vietā, varēsi mazbērniem atdāvināt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now