Chucky Posted November 6, 2010 Report Share Posted November 6, 2010 Tātad. Man ir tāda problēma, ka es nevaru novilkt nevienu spēli no sava steam account'a, jo tas maita man rāda, ka uz diska nav brīvu vietu, bet patiesība ir ~400GB free space.. Vai kāds nevarētu man pateikt, kas par problēmu un kā to risināt? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Opium_doctor Posted November 6, 2010 Report Share Posted November 6, 2010 Pamēģini, no STEAM direktorijas izdzēst ClientRegistry.blob failu un tad palaid STEAM! Parasti šis palīdz vairākumā gadījumu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chucky Posted November 6, 2010 Author Report Share Posted November 6, 2010 (edited) Nepalīdzēja šitas.. Ir kādi citi ieteikumi? EDIT: Viss iet tagad. Bišķīt citādāk vajadzēja sačinīt un viss.. Edited November 6, 2010 by Chucky Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrzombie Posted November 6, 2010 Report Share Posted November 6, 2010 Ja,Tev,cietais disks,kur glabājas steam faili ir FAT32,tad failus,kuri lielāki par 2GB(vienā gabalā) neņems pretī,un tāpēc saka ka nav vietas. Ja tā noformatē uz NTFS un visam vajadzētu būt kārtībā. Citu ieteikumu nav. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted November 6, 2010 Report Share Posted November 6, 2010 ej palasi vel gudras grāmatas! bet ieteikums izcils Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chucky Posted November 6, 2010 Author Report Share Posted November 6, 2010 Viss bija citādāk. Vienkārši, savu mapi, kur glabāju steam, biju nosaucis citādāk un ar visiem ščņ.. Instalējot, Steam programma nesaprot, kur jākačā. Vienkārši, paņēmu un pārinstalēju steam uz tādu vietu, kur viņš pats vēlējās sevi labāk iesēdināt. Un tagad viss man iet un ir ok. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrzombie Posted November 6, 2010 Report Share Posted November 6, 2010 bet ieteikums izcils Neesmu lasījis nekādas gudrās grāmatas,rakstīju no savas pieredzes,kas palīdzēja atrisināt līdzīgu problēmu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now