Marsel Posted November 2, 2010 Report Share Posted November 2, 2010 Ir radusies liela problēma, kad spēlē parādās jebkādi dūmi vai putekļi nenormāli krītas fps. Paņemot heviju un šaujot zemē fps no 120 vispār krītas uz 15. Varbūt kāds var palīdzēt un kaut ko ieteikt Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tonja Posted November 2, 2010 Report Share Posted November 2, 2010 fps_max 101 ? :DNu vismaz taa ir csaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
stack Posted November 2, 2010 Report Share Posted November 2, 2010 (edited) ļoti asprātīgi. tas ir atkarīgs no video kartes un ganj au arī tu pats, Marsel, esi iepazinies ar to, ka ar labo peles pogu uzklikšķinot uz desktopa ir opcija nvidia control panel, kad esi tur iegājis tu tur vari parakņāties un atrast manuprāt 3d settings un uzstādīt uz performance , kā arī izslēgt vsync, bet ja tev tas jau ir izdarīts tad vari lielajā KONSOLES rokasgrāmatā parakņāties un atrast kā izslēgt gunsmoke. Edited November 2, 2010 by stack Link to comment Share on other sites More sharing options...
ruSh Posted November 2, 2010 Report Share Posted November 2, 2010 Kas par video karti? Kādi settings tf2'ā? max or wut? kautko pastāsti tak.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
andRe Posted November 2, 2010 Report Share Posted November 2, 2010 tas ir atkarīgs no video kartes un ganj au arī tu pats, Marsel, esi iepazinies ar to, ka ar labo peles pogu uzklikšķinot uz desktopa ir opcija nvidia control panel, kad esi tur iegājis tu tur vari parakņāties un atrast manuprāt 3d settings un uzstādīt uz performance , kā arī izslēgt vsync, bet ja tev tas jau ir izdarīts tad vari lielajā KONSOLES rokasgrāmatā parakņāties un atrast kā izslēgt gunsmoke. kā viņam v-snyc var bū ieslēgts ja parasti ir 120 fps.... pats saproti ko pateici ? jā, viņam var palīzēt cvar , ar kuru atslēdz tos smoukus Link to comment Share on other sites More sharing options...
stack Posted November 2, 2010 Report Share Posted November 2, 2010 man ar vsync ir 100, es neziun kā ir viņam un ko tu man piepisies, laikam, gribi izlekt ar savu gudrību? Link to comment Share on other sites More sharing options...
cucinjshs Posted November 2, 2010 Report Share Posted November 2, 2010 Īpaši gudrajiem, v-sync nolimitē fps uz 60. Ja tā problēma ir parādījusies pēkšņi, tad pamēģini defragmentēt spēles failus, vismaz man parasti palīdz pret dīvainiem fps dropiem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stack Posted November 2, 2010 Report Share Posted November 2, 2010 Ja tā problēma ir parādījusies pēkšņi, tad pamēģini defragmentēt spēles failus, vismaz man parasti palīdz pret dīvainiem fps dropiem. tas, ka tev tā ir nenozīmē, ka pārējiem tā ir Link to comment Share on other sites More sharing options...
cucinjshs Posted November 2, 2010 Report Share Posted November 2, 2010 Tu esi debils. Tavai dzīvei nav vērtības. Lūdzu nošaujies. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RiSKS Posted November 2, 2010 Report Share Posted November 2, 2010 (edited) Tu esi debils. Tavai dzīvei nav vērtības. Lūdzu nošaujies. Vsync uzstāda to, ka maksimālais fps spelee(vai programmaa) sakriit ar monitora refresh rate Hz, neesu iipashi kompetents monitoru razhosanas jomaa, bet pienjemu, ka shis refresh rate vareetu arii paarsniegt 60hz Edited November 2, 2010 by RiSKS Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čaks Kulakovs Posted November 2, 2010 Report Share Posted November 2, 2010 (edited) Tieрi tв, risk. Cыka, рoreiz noрвvi galоgi greizi, un ja gadоjumв zinвji, ko dara vsync, tad ne visiem monitфriem ir 60Hz frekvence. Vienоgi var bыt mistisks bugs, ka vsync nevajadzоgi limitз uz 30 kadriem sekundз, neatkarоgi no monitora atjaunoрanвs frekvences. Edited November 2, 2010 by Čaks Kulakovs Link to comment Share on other sites More sharing options...
andRe Posted November 2, 2010 Report Share Posted November 2, 2010 (edited) varbū kāds zin precīzu cvar ? Edited November 2, 2010 by andRe Link to comment Share on other sites More sharing options...
stack Posted November 2, 2010 Report Share Posted November 2, 2010 man uz 75hz monitors uzstaadiits un tev ruksi buutu taakaa jaatvainojas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cucinjshs Posted November 2, 2010 Report Share Posted November 2, 2010 (edited) Es atvainojos. Tas, ka tu esi debils, un tas, ko tu rakstīji šajā topikā, ir divas savstarpēji nesaistītas lietas. Piedod par pārpratumu! Edited November 2, 2010 by cucinjshs Link to comment Share on other sites More sharing options...
+Demetrius Posted November 2, 2010 Report Share Posted November 2, 2010 Tu feil! Nošaujies! Link to comment Share on other sites More sharing options...
stack Posted November 2, 2010 Report Share Posted November 2, 2010 Rupju vaardu lietoshana un censhanaas mani aizvainot padara tevi kkaadaa zinjaa paaraaku? Es jau vareetu saakt tevi tagad nodirst, kaa arii tavus senchus saakt nodirst, bet, kam tas ir vajadziigs. Ar taadu attieksmi tu riskee sanjemt banu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cucinjshs Posted November 2, 2010 Report Share Posted November 2, 2010 Es esmu worma un macho ārlaulības bērns, mani nevar izbanot. P.S. Deg Nūb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
+Demetrius Posted November 2, 2010 Report Share Posted November 2, 2010 (edited) P.S. Deg Nūb! Domā baigi izcelties, stulbais stulbeni? Edited November 2, 2010 by +Demetrius Link to comment Share on other sites More sharing options...
opTim Posted November 2, 2010 Report Share Posted November 2, 2010 (edited) Nezinu,man fps samazinas tikai tad kad ljoti strauji kustiju peli. Tas gan buss offtopic bet cucinjshs,labak neraksti kkadus meslus,tikai pazemo sevi... Edited November 2, 2010 by opTim Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dangerous Lihs Posted November 6, 2010 Report Share Posted November 6, 2010 Tā arī atbildi jūs šim cilvēkam nedevāt! Link to comment Share on other sites More sharing options...
davidins Posted November 10, 2010 Report Share Posted November 10, 2010 Neesi kādu fps konfigu meiģinājis? Iemočī guglē un parakņājies. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now