Jump to content
GIGN Forum

Tālruņa Izvēles


Nightmares^^
 Share

Recommended Posts

Иau!

Tв kв te "baigie" telefonaparвtu speciвlisti novвkuрies, un esmu jau gandrоz nolзmis, ka gribu uz decembra vidu uzdвvinвt sev pвrnзsвjamo tвlruni, tad gribзtu palыgt cienоtos un spзjоgos GIGN apmeklзtвjus man sniegt priekрstatu par attiecоgo trubu iespзjвm un kvalitвti. Telefonu saraksts pieejam рeit - TELEFONU SARAKSTS. Kв jau redzam skatв, tiek piedвvвti HTC mazcenas mobilie. Pagaidвm esmu noskaтojies uz HTC Legend iegвdi, jo viens krabоtis teica, ka esot labвkais pirkums pзdзjo gadu laikв, fоиas labвs un tв tвlвk un tв joprojвm. Vзlзtos redzзt jыsu ieteikumus ar pamatojumiem.

Mani kritзriji:

1) i nemaz nepiedвvвt LG, SE un vзl sazin kвdus brоnumus, ieskaitot iphone4

2) variantos iekпaut tikai HTC (ja irl abi argumenti, arо Nokias un iphone3gs, bet viтр nav uz mazcenniekiem, tв kв neder)

3)man jau principв vajag tikai зrti piezvanоt, kvalitatоvu skaтu, зrtu sms nosыtорanu, bet nu esmu uzmetis acis Wi-Fi iespзjвm un GPS, kurр varзtu lieti noderзt un bыtu пoooti vзlams.

4) argumentзt savu piedвvвjumu, bez nekвdiem, "man tвds bija, zaibis truba" un viss.

Paldies, ceru uz atsaucоbu un ja piedвvвjumв nвks jauni tвlruтi lоdz decembra vidum, bыtu forрi, ja kвds te iemestu variantu par labu tam jaunajam modelim, kas tur varзtu parвdоties, gan jau decembrо bыs kaut kвdas Ziemassvзtku atlaidоtes un akcioni :)

Paldies, ka izlasоji penteri un vзl lielвks danke schфns, ja ir vзlme izteikties :)

No sirds un no rajona,

Murdziтр

Link to comment
Share on other sites

4) Šobrīd to nevaru izdarīt, jo pixāju.

KAs viņam tur zaibisāks? Man kaut kā izskatās vienādi pēc opcijām, bet neesmu tā dziļāk papētījis. Nezini kur var salīdzināt tā ērti un pārskatāmi? :) Paldies zač :*

A viņam nav GPS ;(

Edited by Nightmares^^
Link to comment
Share on other sites

Lielāks ekrāns ar lielāku izšķirtspēju, jaudīgāks procesors, apgreidojams uz Android 2.2 ar iespēju filmēt 720p video (par Legend neesmu pārliecināts) utt. GPS arī ir.

http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPho...p;idPhone2=3141

Kaut kādas divas nedēļas lietoju Desire. Vēl neesmu atradis par ko sūdzēties.

Tu pixā? Es pixāju!

Link to comment
Share on other sites

Paldies par jaunumiem. Bet tomēr vēl svārstos starp desire un legend, tie pārējie pārāk šiki, dārgi un nezinu vai vajag tur super duper izšķirtspējas. Legend ir smukāks dizains un document viewers, vēl arī aķis diezgan ievērojami ilgāk tur, tas kaut kā vilina. Bet desire, Lavrx pieminētā bezvadu peles/klavieres fīča izklausās lietojama, tā 720p kamera man tomēr neko daudz neizsaka, kameru nav sanācis izmantot, bet varbūt tas varētu būt iemesls sākt.

Edited by Nightmares^^
Link to comment
Share on other sites

Nu c'mon Google Nexus One, ar dizainu nav ipaši jaizķiras bet kas lacītim vēdara ir vnk uz URRA, palietoju nedaudz no darba kolēģa tur pat ir satalita fukcija ko nodrošina no google satalita neviss google maps vai kas tads bet pa tiešo.. Visadas fičas ko tik google nav paņemusi sava pasparne ir taja telefona !!!

P.S butu kāds i-neta veikals kur varētu pačamdit visus to tel.. Butu daudz ertak...

Edited by Chiky
Link to comment
Share on other sites

Nokia N900, buus lieks pus tuulkstotis noteikti iecelshu

Iemesli:

1) MAEMO opereetaajsisteema + griezhas uz linux baazes (Iespeejams uzmest Android OS)

2) Funkcionalitaate kaa parasti plasha (ka ajau visiem nokijas high end modeljiem)

3) Izbiidaama pilnaa klava ja apniik spaidiities pa ekraanu :D

4) Ir mazcennieks 39 Ls (Jebkursh daargais modelis ko njem mazceniekos ir neizdeviigs, jo sanaak liela paarmaksa neka anjemot uzreiz)

http://www.nokia.lv/meklet-izstradajumus/v...runi/nokia-n900

http://www.nokia.lv/meklet-izstradajumus/v.../tehniskie-dati

http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPho...p;idPhone2=2917

Edited by BOT^a
Link to comment
Share on other sites

Paļubomu, tas nexus one maksā 400Ls, kas nav normāla cena telefonam, līdz ar to viņu nemaz nevajag pieminēt vairāk. Nav daudz tādu normālu cilvēku, kas ir gatavi tādu summu izmest trubas dēļ, ja ir uz pusi lētākas alternatīvas.

Edited by Nightmares^^
Link to comment
Share on other sites

Pavisam nesen tiku pie desire. Pagaidām neesmu atradis neko neforšu. Manuprāt ideāls telefons, tāds pizdatijs diezgan un esmu ļoti apmierināts.

Paņemts mazcenā @ LMT 34Ls + 8.50Ls katru mēnesi (VIP klients).

Pēc līguma datiem

Ierīces vērtība: 335Ls

Kopā samaksai: 228Ls ar kapeikām, nu tas ir cik tu samaksāsi kopā lmt tīri pa telefonu.

Diezgan labs dīls, labam telefonam. ;)

EDIT: Cash, kur tu LV klavieri atradi?

EDIT2: Atradu marketā, bet pie lietošanas gan nesanāk tikt? ;S

Edited by reiniz.lv
Link to comment
Share on other sites

jā to AnySoftKeyboard uzinstalēju, kura no pārējām (meklēju searchā "latvian") ir paka, kas jāinstalē? Vai citur jāmeklē?

Sorry, par jautājumiem, pie šitā telefona tikai dažas dienas. :D

EDIT: labjie, atradu arī paku. tur rakstīts, ka jāiet pakas settingos, bet es tos tagad nevaru atrast. :D wtffff settingos nekur nav un pie apps neuzrādās tā paka. ;S

nē nu nopietni bļa, ja iet applications (settingos) tur tā programa uzrādās, viņa ir, bet izslēgta) un nevaru atrast nekur kur var ieslēgt to slideIT. nu wtfffffffff. cash palīdzi lūdzu. ;D

Edited by reiniz.lv
Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Tā, LMT jauna akcija, ņemot akcijas mobilo un dodot līdz savu veco mobilo, nav jāmaksā pirmā iemaks,a bet tas ir tikai uz atsevišķiem telefoniem - http://www.lmt.lv/lat/apmaini_telefonu_pret_jaunu

:(

Pašreizējā truba ir Nokia 5310 (pa cik es varētu viņu pārdot, ja būtu vajadzība?)

Pēc tās akcijas ir tikai 2 telefoni, kas man interesētu cenas ziņā, tie ir Nokia C6 un otrs, bet sālīts variants in HTC Desire Z, kurš sevī ietver 12,50Ls mēneša maksu, kas ar manu mūsējo pieslēgumu jau sastāda 15,40Ls mēneša maksu, nemaz nerēķinot sarunas/i-netu/sms.

Kādi ieteikumi? Varbūt ieteikumi uz labiem, bet lētākiem mob. es jūtu, ka tos, kas iet pa padsmit latiem (mēneša maksas, nevis pirkuma) nevarēšu pavilkt :(

Edited by Nightmares^^
Link to comment
Share on other sites

Nu ko es varu pateitk, ja tev patīk povijobivats ar kruti izskatīgu telefonu - ņem HTC, ja tev telefons ir vajadzīgs darbam, vai vnk pazvanīt un nedomāt par tā telefona drošību - ņem Noki monobloku kaut kādu... Neiznīcināmi, funkcionāli un droši....

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...