a-heads Posted October 31, 2010 Report Share Posted October 31, 2010 (edited) Tatad speleju GIGN pub serveri un peksni izlec bans ! +-[Pieeja liegta]--------------------------------------------------- | BANA ID: 67100 | ADMINS: Bezbiksis | NOBANOTAIS NIKS: famasons | NOBANOTAA IP: 109.125.7.153 | IEMESLS: kodee | UZLIKTS: 31.10.2010 05:25 | Uzlikts pirms mazak ka minutes | Bana terminsh ir uz nenoteiktu laiku! | Info webaa: http://www.gign.lv/ban/67100 +------------------------------------------------------------------- Kicked :"kodee, bans ir uz nenoteiktu laiku! Vairak informacijas lasi Demo : Koments : Varetu kads man pateikt demo nosaukumu jo nevaru atrast ? P.S atradu demo to ganjau , kad pasi noskatisieties! Edited October 31, 2010 by a-heads Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bezbiksis Posted October 31, 2010 Report Share Posted October 31, 2010 (edited) Jaatziist, ka sho personaazhu neveerteeju paaraak ilgi. Iespeejams, esmu pirmo reizi kluudiijies Katraa gadiijumaa, paluugshu galvenos adminus izveerteet. Atvainojos jau ieprieksh, ja nobanoju nepareizi. P.S. Vai tik shis nav tas personaazhs, kursh meeginaaja dabuut esosha admina tiesiibas? Edited October 31, 2010 by Bezbiksis Link to comment Share on other sites More sharing options...
a-heads Posted October 31, 2010 Author Report Share Posted October 31, 2010 (edited) bezbiksi noskaties pats demo un vari pateikt man momentus kur tev likas kad kautko kodeju ? P.S laikam jau , kad ir bet nezinaju vai kadam tads niks eksiste , jo visus cw speleju ar to niku un domaju parbaudit statos vai tads vispar uzradas un paradijas 400+h un es izbrinijos un pec tam nu lab ja jau uzrada uz mana nika tad kapec nepameginat ! Bet tas neattaisno nepatiesi banot speletajus Edited October 31, 2010 by a-heads Link to comment Share on other sites More sharing options...
boyg Posted October 31, 2010 Report Share Posted October 31, 2010 Piedod atvaino, bezbiksi, bet spriežot pēc tavas šīs nakts attieksmes serverī, secinu, ka Tev nav vairāk par 14. Skumīgi, ka neproti izmantot savas administrātora tiesības nepieciešamajiem nolūkiem, bet tikai spēlēties ar tsay... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bezbiksis Posted October 31, 2010 Report Share Posted October 31, 2010 (edited) P.S laikam jau , kad ir bet nezinaju vai kadam tads niks eksiste , jo visus cw speleju ar to niku un domaju parbaudit statos vai tads vispar uzradas un paradijas 400+h un es izbrinijos un pec tam nu lab ja jau uzrada uz mana nika tad kapec nepameginat ! Bet tas neattaisno nepatiesi banot speletajus Nezinu, kaadus katrs speeleetaajs speelee cw, neinteresee taadas lietas. Atnaacu peec darba, paseedeeju PUBaa, pacholeeju nedaudz, iespeejams - neadekvaati, un nobanoju. Gan jau speesi paardziivot manu nepatieso banu, protams, ja tas taads ir. Nevienam man nav jaattaisnojas. Ja esi nepatiesi nobanots, tad esi pirmaa persona, kuru es nobanoju nepatiesi. Saldu dusu, eju guleet. Esmu noguris Edited October 31, 2010 by Bezbiksis Link to comment Share on other sites More sharing options...
a-heads Posted October 31, 2010 Author Report Share Posted October 31, 2010 Mape tikko nomainijas bija tikai 2 raundi pagajusi un tu pat neieejot specos redzi vai ir kodi vai nav ? Nu cali GL tev ar panakumiem uz ACC nesaku neko sliktu bet pirms bano ieej spec un kartigi parliecinies vai ir kautkadas paligprogrammas vai nav , jo ka redzi esmu jauninais un vari neteikt ''Redzetu ka ieietu spec izslegtu' Es seit nezinu nevienu adminu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bezbiksis Posted October 31, 2010 Report Share Posted October 31, 2010 Nu cali GL tev ar panakumiem uz ACC nesaku neko sliktu bet pirms bano ieej spec un kartigi parliecinies vai ir kautkadas paligprogrammas vai nav , jo ka redzi esmu jauninais un vari neteikt ''Redzetu ka ieietu spec izslegtu' Es seit nezinu nevienu adminu Jaunais cilveek, teikshu tev superiigu joku - adminam nav nepiecieshamiibas ieiet specos, jo vinjsh taapat redz paareejos speeleetaajus. Taa kaa, iedzeram pienu ar medu par mani, jo esmu apslimis jau triis dienas. Lai Jums visiem produktiiva jaunaa nedeelja, ieshaushu viskiju un ieshu chuchaat, riit uz darbu Link to comment Share on other sites More sharing options...
enfuego777 Posted October 31, 2010 Report Share Posted October 31, 2010 (edited) Administratori takš arī ir cilvēki, un arī var kļūdīties, galvenais, ka ir UNBANS un kļūda labota. Nevis te taisīt kautkādas scēnes! Edited October 31, 2010 by enfuego777 Link to comment Share on other sites More sharing options...
clo? Posted October 31, 2010 Report Share Posted October 31, 2010 haha šitādiem atjobakiem principa pēc vajag atstāt banu! prosta AHEDZ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerrico Posted October 31, 2010 Report Share Posted October 31, 2010 Demo glabajas seit http://pussy.gign.lv/cs.gign.lv, samekle un ieliec. Link to comment Share on other sites More sharing options...
a-heads Posted October 31, 2010 Author Report Share Posted October 31, 2010 (edited) Demo : http://pussy.gign.lv/cs.gign.lv/2010-10-31 Mape cs_deagle5 Edited October 31, 2010 by a-heads Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerrico Posted October 31, 2010 Report Share Posted October 31, 2010 Nu nezinu gan, es tur neka pardabiska nesaskatiju, paskatijos ari mazliet no iepriekshejas kartes chateau tur ari neko tadu ieveribas cienigu neredzeju. Banu nonjemu Link to comment Share on other sites More sharing options...
lmz Posted October 31, 2010 Report Share Posted October 31, 2010 lol Link to comment Share on other sites More sharing options...
a-heads Posted October 31, 2010 Author Report Share Posted October 31, 2010 paldies varat TC ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts