Jump to content
GIGN Forum

Admins Bez Pieredzes

a-heads
 Share

Recommended Posts

Tatad speleju GIGN pub serveri un peksni izlec bans !

+-[Pieeja liegta]---------------------------------------------------

| BANA ID: 67100

| ADMINS: Bezbiksis

| NOBANOTAIS NIKS: famasons

| NOBANOTAA IP: 109.125.7.153

| IEMESLS: kodee

| UZLIKTS: 31.10.2010 05:25

| Uzlikts pirms mazak ka minutes

| Bana terminsh ir uz nenoteiktu laiku!

| Info webaa: http://www.gign.lv/ban/67100

+-------------------------------------------------------------------

Kicked :"kodee, bans ir uz nenoteiktu laiku! Vairak informacijas lasi

Demo :

Koments : Varetu kads man pateikt demo nosaukumu jo nevaru atrast ?

P.S atradu demo :D to ganjau , kad pasi noskatisieties!

Edited by a-heads

Jaatziist, ka sho personaazhu neveerteeju paaraak ilgi. Iespeejams, esmu pirmo reizi kluudiijies :)

Katraa gadiijumaa, paluugshu galvenos adminus izveerteet.

Atvainojos jau ieprieksh, ja nobanoju nepareizi.

P.S.

Vai tik shis nav tas personaazhs, kursh meeginaaja dabuut esosha admina tiesiibas? :D

Edited by Bezbiksis

bezbiksi noskaties pats demo un vari pateikt man momentus kur tev likas kad kautko kodeju ? :D

P.S laikam jau , kad ir bet nezinaju vai kadam tads niks eksiste , jo visus cw speleju ar to niku un domaju parbaudit statos vai tads vispar uzradas un paradijas 400+h un es izbrinijos un pec tam nu lab ja jau uzrada uz mana nika tad kapec nepameginat !

Bet tas neattaisno nepatiesi banot speletajus ;)

Edited by a-heads

Piedod atvaino, bezbiksi, bet spriežot pēc tavas šīs nakts attieksmes serverī, secinu, ka Tev nav vairāk par 14. Skumīgi, ka neproti izmantot savas administrātora tiesības nepieciešamajiem nolūkiem, bet tikai spēlēties ar tsay...

:D

P.S laikam jau , kad ir bet nezinaju vai kadam tads niks eksiste , jo visus cw speleju ar to niku un domaju parbaudit statos vai tads vispar uzradas un paradijas 400+h un es izbrinijos un pec tam nu lab ja jau uzrada uz mana nika tad kapec nepameginat !

Bet tas neattaisno nepatiesi banot speletajus ;)

Nezinu, kaadus katrs speeleetaajs speelee cw, neinteresee taadas lietas. Atnaacu peec darba, paseedeeju PUBaa, pacholeeju nedaudz, iespeejams - neadekvaati, un nobanoju. Gan jau speesi paardziivot manu nepatieso banu, protams, ja tas taads ir.

Nevienam man nav jaattaisnojas. Ja esi nepatiesi nobanots, tad esi pirmaa persona, kuru es nobanoju nepatiesi.

Saldu dusu, eju guleet. Esmu noguris :)

Edited by Bezbiksis

Mape tikko nomainijas bija tikai 2 raundi pagajusi un tu pat neieejot specos redzi vai ir kodi vai nav ? :D

Nu cali GL tev ar panakumiem uz ACC nesaku neko sliktu bet pirms bano ieej spec un kartigi parliecinies vai ir kautkadas paligprogrammas vai nav , jo ka redzi esmu jauninais un vari neteikt ''Redzetu ka ieietu spec izslegtu' Es seit nezinu nevienu adminu

:D

Nu cali GL tev ar panakumiem uz ACC nesaku neko sliktu bet pirms bano ieej spec un kartigi parliecinies vai ir kautkadas paligprogrammas vai nav , jo ka redzi esmu jauninais un vari neteikt ''Redzetu ka ieietu spec izslegtu' Es seit nezinu nevienu adminu

Jaunais cilveek, teikshu tev superiigu joku - adminam nav nepiecieshamiibas ieiet specos, jo vinjsh taapat redz paareejos speeleetaajus.

Taa kaa, iedzeram pienu ar medu par mani, jo esmu apslimis jau triis dienas.

Lai Jums visiem produktiiva jaunaa nedeelja, ieshaushu viskiju un ieshu chuchaat, riit uz darbu :)

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...