DuH Posted October 28, 2005 Report Share Posted October 28, 2005 njus, jurko, rokas par iisu, lai nobanotu arii te? serverii nobanoji, chataa pats nobanojos, tev veel atliek sarunaat banu veel hp un forumaa.. davaaaj, piespied sevi... citaadi ilgi kritiishu uz nerviem tev... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jurko Posted October 28, 2005 Report Share Posted October 28, 2005 Spied mieriigi! Mazaak dzer un bish kontrolee sevi! CS es Tevi nobanoju pamatoti un tikai uz 1nu minuuti! Un te man nav nekaadas jeegas luugt kaadam Tevi banot, jo Tu esi dzeeris! Un arii ja paluugshu Tu liidiisi atpakalj uz veedera luugdamies lai nonjem banu! Taa patkaa par chiitoshanu! Bet par vienu es gan neesmu paarliecinaats vai Tevi turpaamaak uzrunaashu ar lielo "t"kad rakstiishu vaardu tevi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jurko Posted October 28, 2005 Report Share Posted October 28, 2005 Spied mieriigi! Mazaak dzer un bish kontrolee sevi! CS es Tevi nobanoju pamatoti un tikai uz 1nu minuuti! Un te man nav nekaadas jeegas luugt kaadam Tevi banot, jo Tu esi dzeeris! Un arii ja paluugshu Tu liidiisi atpakalj uz veedera luugdamies lai nonjem banu! Taa patkaa par chiitoshanu! Bet par vienu es gan neesmu paarliecinaats vai Tevi turpaamaak uzrunaashu ar lielo "t"kad rakstiishu vaardu tevi! My man Ol' Dii Bii, you kick azzez! Link to comment Share on other sites More sharing options...
allworth Posted October 29, 2005 Report Share Posted October 29, 2005 Chiitot nav labi Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted October 29, 2005 Report Share Posted October 29, 2005 DuH, tu labāk šmigā kompim tuvumā nerādies. Iznākums nekad nav bijis labs Link to comment Share on other sites More sharing options...
DuH Posted October 29, 2005 Author Report Share Posted October 29, 2005 allwort pisnax! 2 Jurkooo - ok, biju totaalaa shmigaa, ne iipashi sevi kontroleeju, bet nu eniivej - vaariiities pa mikji nerullee... luugties neluugshos neko vairs, tikai gribeeju atvainoties Tev un tas arii viss... p.s. ziema naak - saakaas beshu un depresiju laiks... Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted October 29, 2005 Report Share Posted October 29, 2005 muļķības - nāk ziema - gign online turnīra un čīteru mūviju taisīšanas laiks. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DuH Posted October 29, 2005 Author Report Share Posted October 29, 2005 kapaa mani nenjem neviens (chiiteris, redz) a chiiteru muuvijus vareetu taisiit.. bet visi jau zinaas, ka tie ir ar chiitiem taisiiti... taa kaa atliek tikai taisiit ruupnieciskaas dzershanas un besiities... Link to comment Share on other sites More sharing options...
cilveeks Posted October 29, 2005 Report Share Posted October 29, 2005 ko tu veel vari spreegaat vispaar.... tu biji iemantojis te respektu utt un tevi uzkjeera par chitiem ... tu esi retais gadiijums kam veel banu nonjem un tu jau te spreegaa wislaik!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts