macho Posted October 19, 2010 Report Share Posted October 19, 2010 Pēdējā laikā aizvien biežāk un biežāk nākas redzēt kā admini uzvedas tā kā manuprāt viņi nedrīkstētu darīt! kā privātajā smilkšu kastē... admin tiesības ir paredzētas kārtības ievešanai, nevis sava ego apmierināšanai! Par Slap opciju.... Es uzskatu ka šo opciju visiem adminiem vajadzētu atņemt.. ja serverī nedrīkst kempot, tad uzliekat laika ierobežojumu cik ilgi vienā vietā var atrasties... nevis tā ka adminam paliek garlaicīgi gaidīt raunda beigas tad tik ieslepo pretinieka komandas spēlētājus.... ir redzēti vairāki gadījumi kadkāds no Admina pretiniekiem tiek ieslepots brīdī kad tuvojas savējie... TĀ NAV GODĪGA, VIENLĪDZĪGA SPĒLE! Par Gagošanu! Saprotu ka ir reizes kad vajag kādu nogagot ja sāk lamāties utt... bet tad to vajag darīt korekti... nevis paši tā ka viena komanda otrus saukā pa noobiem bet kad kautko pasaka viņiem pretī tad uzreiz ir Gag... Ar kādām tiesībām kāds citu var saukāt par Noobu tikai tāpēc ka tas cits spēlē sliktāk... visi nav atsēdējuši entās stundas spēlējot un trennējoties, vai arī visiem tik labi nepadodas... tādā gadījumā gandrīz 90% admini ir noobi salīdzinājumā ar mani tajā nozarē kurā es strādāju... Admins citus vispār nedrīkst saukt par noobiem... viņš tur ir kārtības ieviešanai nevis citu apsaukāšanai.. un ja kāds no admina komandas sauc par noobiem tad arī tos vajag gagot...!!! tāpat kurš pārbauda vai admini nespēlē ar čītiem...? Ir zināmi konkrēti gadījumi (nezinu vai vēl jo projām ir admin tiesības) kad admins ir čīteris... Protams labi iemācījies šo faktu slēpt bet ir čīteris.... Un tādi (starp pārējiem spēlētājiem) ir padaudz.... protams pierādīt viņiem neko nevar... šis gan nebūs attiecībā uz adminiem, bet lai nebūtu jauns topic jātaisa... spēlē vajag AWP ierobežojumu uzlikt uz piemēram 2 AWP uz komandu... jo galīgi vairs nav interesanti ja no 10 vienas komanda sspēlētājiem 8 staigā ar AWP...!!!! Un NĒ... Es negirbu arī pirkt AWP... es gribu spēlēt normālu spēli... A TU tfkPhoenix ESI LOHS p.s. izlasīju botas linku, episks staffs uztaisīju bildi par godu mūsu varonim - http://bildes.gign.lv/upload/pics/img_1287504004_0.png Link to comment Share on other sites More sharing options...
ANALGINS Posted October 19, 2010 Report Share Posted October 19, 2010 čalis tolitas saks sudzēties vel vecākiem par to ka macho viņu nosauca par 4iem burtiem Link to comment Share on other sites More sharing options...
jonathan Posted October 19, 2010 Report Share Posted October 19, 2010 Nja, ar taadu muti meitenes buchot nav smuki! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted October 19, 2010 Report Share Posted October 19, 2010 Ak tu mī un žē :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerrico Posted October 19, 2010 Report Share Posted October 19, 2010 Varejat jau piespelet mazliet, lai butu pec paris gadiem ko palasit Link to comment Share on other sites More sharing options...
spankyed Posted October 19, 2010 Report Share Posted October 19, 2010 Nu pats varu teikt tika eslapoju par sevi un zinu ka neslapoju bez iemesla, iznjemot ka kads par daudz runa tad bridinu ar slap. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tfkPhoenix Posted October 19, 2010 Author Report Share Posted October 19, 2010 Macho... izskatās ka tu pat neesi iedziļinājies tik tālu lai izlasītu visus postus... tad pilnīgi loģiski no tāda kā tu neko vairāk kā bildi ar pasvītrotiem tekstiem sagaidīt nevar... Es neprotestēju par to ka es dabuju gag... Es protestēju pret to ka es dabuju bet otra puse kas uzsāka nedabuja gag..!!! Analgīn..!!!! aizej pastudē angļu valodu pirms bāz no interneta izvilktus citātus...!!!!! Newbie ir tas ko tu tur iekopēji! Noob definīcija ir drusku savādāka...! Noob nozīmē cilvēks kurš neko nejēdz un gaida kad visi citi visu izdarīs viņa vietā un pats tik sēž un dirš...!!!! es personīgi to uzskatu par apvainojumu.... šitā iuzmantojot neprecīzu informāciju no interneta tu skola tālu netiksi! Bet neizskatās ka te forumā var izvilkt kādu konstruktīvi sarunu, jo lielākā daļa vēl nav izaugusi līdz tādam līmenim kad tādas lietas jau skolā māca..! vienīgais ko tie prot ir kā gaiļi vistu kūtī taisīt balagānu par sīkumiem kas izvilkti no konteksta... Padoms tiem kas te aizrajas ar bildīšu taisīšanu no postiem... Ielieciet Flickr un salieciet tagus... tad tās bildes arī google varēs atrast.. Tiem kas nezina kas ir tagi > http://www.webopedia.com/TERM/T/tag.html Pamācība kā bildes uploadot iekš flickr > http://www.ehow.com/how_2031218_upload-photos-flickr.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
CHILLSIDE Posted October 19, 2010 Report Share Posted October 19, 2010 tfkPhoenix, nemeklee luudzu google gudrus vaardus, ar kuriem izcelties.. ;DDDDDDDD Link to comment Share on other sites More sharing options...
tfkPhoenix Posted October 19, 2010 Author Report Share Posted October 19, 2010 Googlei te nev nekāda sakara... ir lietas ko kāds varbūt zina arī bez googles... tev tas neienāca prātā...? Visi te nav tādi kas bez googes paši neko nezina..! Link to comment Share on other sites More sharing options...
CHILLSIDE Posted October 19, 2010 Report Share Posted October 19, 2010 Ej izgoogo sevi!. Link to comment Share on other sites More sharing options...
`MaX` Posted October 19, 2010 Report Share Posted October 19, 2010 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spec_Alfa Posted October 19, 2010 Report Share Posted October 19, 2010 (edited) Tu čīto... Slap IR jālieto, ja kāds sēž bāzē un minūti līdz raunda beigām viņam nav dalecis, ka jākustas ! Gag IR jālieto, ja kāds atļaujas pateikt vismaz 2 lamuvārdus pēc kārtas vai mazums vēl konkrēti uz kādu pateiks "motherfuckers tu tāds" ! Aizmirsu jau par ko tajā garajā, garlaicīgajā tekstā vēl viņš tur sūdzējās! Atbilde, apskatoties, par ko tu tur sūdzējies nr.1 - Tu pats sūdzies par sīkumiem, kas ir izvilkti no konteksta! Atbilde, apskatoties, par ko tu tur sūdzējies nr.2 - Admini nevar pamanīt VISU, tāpēc labāk nesūdzies, ka viens dabūja, a reku tur otrs izdarīja tāpat un nedabūja - ieraksti adminčatā, ka viņš ar pārkāpj noteikumus (VIENREIZ) un tad arī viss nokārtosies! Atslābsti! Edited October 19, 2010 by Spec_Alfa Link to comment Share on other sites More sharing options...
T0masS Posted October 19, 2010 Report Share Posted October 19, 2010 tad pilnīgi loģiski no tāda kā tu neko vairāk kā bildi ar pasvītrotiem tekstiem sagaidīt nevar... Es neprotestēju par to ka es dabuju gag... Es protestēju pret to ka es dabuju bet otra puse kas uzsāka nedabuja gag..!!! Analgīn..!!!! aizej pastudē angļu valodu pirms bāz no interneta izvilktus citātus...!!!!! Newbie ir tas ko tu tur iekopēji! Noob definīcija ir drusku savādāka...! Noob nozīmē cilvēks kurš neko nejēdz un gaida kad visi citi visu izdarīs viņa vietā un pats tik sēž un dirš...!!!! es personīgi to uzskatu par apvainojumu.... šitā iuzmantojot neprecīzu informāciju no interneta tu skola tālu netiksi! Bet neizskatās ka te forumā var izvilkt kādu konstruktīvi sarunu, jo lielākā daļa vēl nav izaugusi līdz tādam līmenim kad tādas lietas jau skolā māca..! vienīgais ko tie prot ir kā gaiļi vistu kūtī taisīt balagānu par sīkumiem kas izvilkti no konteksta... Padoms tiem kas te aizrajas ar bildīšu taisīšanu no postiem... Ielieciet Flickr un salieciet tagus... tad tās bildes arī google varēs atrast.. Tiem kas nezina kas ir tagi > http://www.webopedia.com/TERM/T/tag.html Pamācība kā bildes uploadot iekš flickr > http://www.ehow.com/how_2031218_upload-photos-flickr.html Skolā interpunkciju māca? Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted October 19, 2010 Report Share Posted October 19, 2010 šitā iuzmantojot neprecīzu informāciju no interneta tu skola tālu netiksi! varbūt ieej internētā? http://www.google.lv/search?q=define%3Anoob noob = newb = newbie Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerrico Posted October 19, 2010 Report Share Posted October 19, 2010 Skola maca tikai ka salikt bildem tagus un nepareizu noob definiciju Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkaM^ Posted October 19, 2010 Report Share Posted October 19, 2010 Adminu privātā smikšu kaste? Ko tas nozimē? Are you threatening me? Link to comment Share on other sites More sharing options...
R._ Posted October 19, 2010 Report Share Posted October 19, 2010 (edited) Uzrasktot šo tu ej pretrunā pats ar sevi, jo, tad kāpēc taisīji topiku par sīkumiem? Šeit, atvainojos par izteicienu, ar tukšu diršanu nekur tālu netiksi, jo, ja gribi kautko panākt Lūdzu dod pierādījumus. Pagaidām točna tukša muldēšana un sevis aizstāvēšana, kas tevi aizvien vairāk padara par muļķi, jo tā izskatās izlasot šo topiku. Par tēmu. Serverī spēlē daudz playeru un admins vairāk vai mazāk parasti ir viens. Lai nekavētu laiku un ilgi neiedziļinātos katrā sīkumā pārsvarā nākas rīkoties jau pašas nelaimes saknē. Un tas būtu, piemēram, jau laicīgi nogagojot kādu fleimotāju, paslepojot kādu kempotāju. Ja var uzrasktīt to, ko tu esi uzrastījis, tad viens ir skaidrs - tu neesi bijis nekur kā normāls ikdienas admins, jo pašlaik tu raskti tikai no viena skatapunkta un pastāvi uz principa - ja man, tad visiem. Šāds pricips reti, kur strādā, tā kā samierinies un spēlē tālāk. Kā arī ieteiktu pasekot līdzi savai valodai, jo serveris arī ir, vairāk vai mazāk, publiska vieta ! Edited October 19, 2010 by R._ Link to comment Share on other sites More sharing options...
ANALGINS Posted October 20, 2010 Report Share Posted October 20, 2010 phoenis konstruktīvākai sarunai varu piedāvāt nākt un būvēt lego klucīšus Gudri dirst nav malku cirst! Tāpēc javien tev nav kāds nopietns arguments (demka ļoti ļoti velams), tad beigsim šeit celt spama kalnus! Tu tik tiešām neparvaldi nevienu no divām valodām ar kurām centies izcelties, es saprotu ka dzīve ir grūta kad kāds visu laiku sprauž batonus ausīs, bet vai nav tā ka pats prasīji lai iesprauž batonu ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted October 20, 2010 Report Share Posted October 20, 2010 A tu galda hokeju nespēlē? Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted October 20, 2010 Report Share Posted October 20, 2010 tad pilnīgi loģiski no tāda kā tu neko vairāk kā bildi ar pasvītrotiem tekstiem sagaidīt nevar... Es neprotestēju par to ka es dabuju gag... Es protestēju pret to ka es dabuju bet otra puse kas uzsāka nedabuja gag..!!! Analgīn..!!!! aizej pastudē angļu valodu pirms bāz no interneta izvilktus citātus...!!!!! Newbie ir tas ko tu tur iekopēji! Noob definīcija ir drusku savādāka...! Noob nozīmē cilvēks kurš neko nejēdz un gaida kad visi citi visu izdarīs viņa vietā un pats tik sēž un dirš...!!!! es personīgi to uzskatu par apvainojumu.... šitā iuzmantojot neprecīzu informāciju no interneta tu skola tālu netiksi! Bet neizskatās ka te forumā var izvilkt kādu konstruktīvi sarunu, jo lielākā daļa vēl nav izaugusi līdz tādam līmenim kad tādas lietas jau skolā māca..! vienīgais ko tie prot ir kā gaiļi vistu kūtī taisīt balagānu par sīkumiem kas izvilkti no konteksta... Man tev ir tikai divas lietas sakāmas (īstenībā viena, otru teiks Imants Ziedonis) - pirms stāsti par definīcijām, ieej google.com, citādi izskatīsies pēc muļķa. Un otrs ir fragments no Imanta Ziedoņa epifānijas "Visas pieturas zīmes ir izdomātas". "Daudzpunkts ir muļķīgs un naivs. Daudzpunkts ir skolnieču mīlestības vēstuļu zīme, pubertātes zīme. Daudzpunkts ir stosteklis, kam trūkst vārdu. Debilais daudzpunkts, infantīlais daudz punkts. Jo prāts īsāks, jo daudzpunkts garāks. Ja puisis raksta meitenei vēstuli ar daudzpunktiem, tad paskatieties, vai viņam nav tetovējumi uz rokas: čūska, sirds vai plika sieviete. Ja rakstnieks raksta ar daudzpunktiem, tad ziniet, ka viņš vēl nav rakstnieks. Daudzpunktu izspiež pieaugušo pieturas zīmes." p.s. jāpiezīmē ka tu vispār esi kaut kāds progresīvais čalis - vēl enpadsmit izsaukuma zīmes aiz daudzpunkta iebāz, tur pat I.Ziedonim nebūtu ko teikt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spec_Alfa Posted October 20, 2010 Report Share Posted October 20, 2010 Un otrs ir fragments no Imanta Ziedoņa epifānijas "Visas pieturas zīmes ir izdomātas". "Daudzpunkts ir muļķīgs un naivs. Daudzpunkts ir skolnieču mīlestības vēstuļu zīme, pubertātes zīme. Daudzpunkts ir stosteklis, kam trūkst vārdu. Debilais daudzpunkts, infantīlais daudz punkts. Jo prāts īsāks, jo daudzpunkts garāks. Ja puisis raksta meitenei vēstuli ar daudzpunktiem, tad paskatieties, vai viņam nav tetovējumi uz rokas: čūska, sirds vai plika sieviete. Ja rakstnieks raksta ar daudzpunktiem, tad ziniet, ka viņš vēl nav rakstnieks. Daudzpunktu izspiež pieaugušo pieturas zīmes." p.s. jāpiezīmē ka tu vispār esi kaut kāds progresīvais čalis - vēl enpadsmit izsaukuma zīmes aiz daudzpunkta iebāz, tur pat I.Ziedonim nebūtu ko teikt. Īstenībā man arī patīk likt daudzpunktes... Esmu samīlējusies skolniece ? Manuprāt, topiks ir uz slēgšanu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts