sMiLeY1 Posted October 12, 2010 Report Share Posted October 12, 2010 (edited) HI! kā var zināt kura no rindām html (CSS) tajā pie CP (Customize Design) ir jāmaina lai nomainitu to augšējo bildi. piemēram šajā (drw.ucoz.com) tur ir Augšā Counter - strike 1.6 bilde a es gribu viņu nomainit! Kur tur jājiet un kas jādara lai viņu samainitu??? Es necenšos noreklamēt clanu....... Edited October 12, 2010 by sMiLeY1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ANALGINS Posted October 12, 2010 Report Share Posted October 12, 2010 atrodi atiecigo bildi, samekle koda, un nomaini, kas tur ko nesaprast ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sMiLeY1 Posted October 12, 2010 Author Report Share Posted October 12, 2010 bļe* vot tādi cilvēki ir vienk. ********* zb. okēy. KĀDS CITS varbūt var NORMĀLI paskaidrot vai iedot kādu link no kāda foruma kur tas viss ir izskaidrots?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ANALGINS Posted October 12, 2010 Report Share Posted October 12, 2010 nu un ko tu gribi, lai ar karoti putru iestumj caur ausi deguna? spešal for ju, zemes idiotam paņem atver lapas sourci (ffoxam ctrl+u) tad atver lapu, banerim mouse2, -> copy img location, iepeisto kkur, nokope bildes nosaukumu ar paplašinajumu, atver index failu, vai kur tev stav baneris, spied ctrl+f, iepeisto bildes nosaukumu, voalaa esi atradis rindiņu kur ir baneris OMG CIK SAREŽĢĪTI VAINE ? aploado jauno baneri (visticamak ka jalieto ftp) un noradi jauno bildi OMG CIK SAREŽĢĪTI X2 VAINE ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted October 13, 2010 Report Share Posted October 13, 2010 Analgīn, viņam no tāda info apjoma tūlīt pauris pārsprāgs... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sMiLeY1 Posted October 13, 2010 Author Report Share Posted October 13, 2010 Analgīn, viņam no tāda info apjoma tūlīt pauris pārsprāgs... 1.Nezinu kā tev bet man ir galva. 2.Tavs neglītais jebaļņiks būs izārdīts ja tu tā turpināsi DIRS*. 3.es būtu teicis ka tev pašam galvas smadzenes Uzsprāgs , bet tev tur NAV SAMDZEŅU! :lohs: :mIm: :mIm: :mIm: :mIm: Link to comment Share on other sites More sharing options...
ausainis Posted October 13, 2010 Report Share Posted October 13, 2010 2.Tavs neglītais jebaļņiks būs izārdīts ja tu tā turpināsi DIRS*. 3.es būtu teicis ka tev pašam galvas smadzenes Uzsprāgs , bet tev tur NAV SAMDZEŅU! :lohs: Un dienas teksts ir gatavs. LOL lieliski trīs argumenti! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ANALGINS Posted October 13, 2010 Report Share Posted October 13, 2010 (edited) un es vel gribeju ko suligu iedirst čalim acē, bet piķis šo elimineitoja Edited October 13, 2010 by ANALGINS Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted October 13, 2010 Report Share Posted October 13, 2010 2.Tavs neglītais jebaļņiks būs izārdīts ja tu tā turpināsi DIRS*. 3.es būtu teicis ka tev pašam galvas smadzenes Uzsprāgs , bet tev tur NAV SAMDZEŅU! :lohs: :mIm: :mIm: :mIm: :mIm: 1. DUUUUDE! Man neredzēt kas tev tur ir... 2. Adresi iedot? Vai do savu, piebraukšu... 3. So young, so angry... Damn that rap music... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now