Jump to content
GIGN Forum

Referāts


Epix
 Share

Recommended Posts

Man vajag referātu, esmu gatavs nopirkt. Zinu, ka te ir juristi, varbūt kādam neiet tik labi ar naudām un vēlas nopelnīt? Situācija tāda, ka nav laika viņu rakstīt. Apjoms vismaz uz 17 lapām un ne vairāk kā 25lpp. Tēmu nosaukumi ir ap 28-30(to vēlāk pielīdzinās der vai neder). Nu tad uz priekšu :D

Edited by Epix
Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Plaģiātisms (cita autora darba vai darba daļas uzdošana par savējo) un pirkts (ar attiecīgu līgumu) oriģināldarbs ir divas dažādas lietas, to jau nu vajadzētu ielāgot. Ja epix'am domātā referāta rakstītājs ir ar mieru pārdot visas tiesības uz šo referātu epixam, no likuma viedokļa nav nekādu tiesību nevienam piesieties..

Link to comment
Share on other sites

jaa, atlants u.c. ir saiti ir istas vietas, kur nemt darbus augstskolai :D kada pasaule jus dzivojat? tik debili tie pasniedzeji arii nav un nekur nav teikts, ka tadu darbu jau nav meginajis iesmeret kads cits pirms manis? Vajag ari piedomat lidzi tam visam un kaa jau breetz teica, no likuma viedokla par tadu veidu man neviens nevar piesieties, aizliegts skolas liguma nav, viss ok :)

enivej es to darbu uzmo4iju pats, protams tas prasija man nakti un vel izdirstu nakamo dienu, bet uzrakstiju pats, dabuju 9 yo :10cm:

bet vel ir speka, ja kadam ir velme nopelnit, nav jau teikts, ka vel kadreiz sadi negadisies, ka vajadzes, kas uzraksta :) ta teikt nokjert kontaktu un vajadzibas gadijuma uzrakstit.

Edited by Epix
Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

:D

Droši vari mēgināt tajā manis dotajā kantorī, tikai neko nevaru galvot, čaļiem tiesību zinātnes ne tuvu nav specialitāte.. Tāpat kā man..

edīte:

Mans posts ir tikai "mazliet" pretrunīgs. :pizdiblee:

Edited by bReeTz
Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...