stack Posted October 4, 2010 Report Share Posted October 4, 2010 čau. vai man ir jāmaina lati uz eiro lai es iegātātos manco kādus itemus? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrzombie Posted October 4, 2010 Report Share Posted October 4, 2010 Banka/stīms pats pārmaina valūtu, iekasējot no Tevis nelielu maksu.(Tikai neatceros vai vienreizēju,vai katru reizi noteiktus % atkarībā no produkta cenas.) Link to comment Share on other sites More sharing options...
stack Posted October 4, 2010 Author Report Share Posted October 4, 2010 skaidrs. tad problēma tajā , ka nevaru iegadāties ir manā studentu I|SIc kar'te, nu forši Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted October 4, 2010 Report Share Posted October 4, 2010 ar tf2 veikalu viss ir tāpat kā ar steam store, jo tieši caur to tas baksis tiek ieskaitīts. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kefiirs666 Posted October 4, 2010 Report Share Posted October 4, 2010 Labi, ne pa tēmu - bet kāpēc cilvēki ņem OPEN, ja zina, ka tā karte ir sūds? SEB FTW un kaut vai caur PayPal maksā... Un jā, par valūtas transferu noņem kaut kādus nelielus procentus... Link to comment Share on other sites More sharing options...
paparoach. Posted October 4, 2010 Report Share Posted October 4, 2010 TeamFortess2 dārgi maksā? jo es nemāku apskatīties.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stack Posted October 4, 2010 Author Report Share Posted October 4, 2010 man nebija izvēle tiaki open. izņem acis no dirsas un apskaaties cik maksā tf2. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DominiX Posted October 4, 2010 Report Share Posted October 4, 2010 jo es nemāku apskatīties.. 7,50 eiro laikam vēl šodien tā akcija bija. Ja nu nav, tad jau 15 eiro. Link to comment Share on other sites More sharing options...
katz Posted October 4, 2010 Report Share Posted October 4, 2010 SEB FTW un kaut vai caur PayPal maksā... Un jā, par valūtas transferu noņem kaut kādus nelielus procentus... Nav sūds, tur jāskatās pēc līmeņiem. Vnk saku, kā ir - man ir open un darbojas viss kā norēķinu kartei pienākas. Maybe tas no 18+, me nezin skaidri, katrs jau pats var noskaidrot sīkāk. Link to comment Share on other sites More sharing options...
D00M Posted October 5, 2010 Report Share Posted October 5, 2010 Ne par tēmu, bet par kartēm. Līdz 16 gadiem OPEN ir visa electorn karte, ar ko var iepirkties tikai veikalos vai internetveikalos tikai Latvijā (labi ja). Pēc 16 gadiem var saņemt OPEN Visa karti, ar kuru var iepirkties arī ārzemēs, t. sk. steampowered.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
stack Posted October 5, 2010 Author Report Share Posted October 5, 2010 man ir 16.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts