cSpoks Posted October 3, 2010 Report Share Posted October 3, 2010 (edited) Tātad baltās tiesības var iegūt par velti no 16 gadiem, tikai vajag ārsta isziņu. Un lai brauktu vajag kādu kam ir tiesības vismaz 5 gadus. Tā es esmu sapratis par baltajām... Tā arī viss notiek? Un vaitad lai izņemtu baltās vajag obligāti iet kursos? Edited October 3, 2010 by cSpoks Link to comment Share on other sites More sharing options...
CHILLdren Posted October 3, 2010 Report Share Posted October 3, 2010 (edited) nav par brīvu velti , pirmais tu samaksā par ārsta izziņu (man bīj 20ls) + csdm tev jāmakšā ~4.90 par tiesību izņemšanu. Un blakus jāsēž cilvēkam ar 3 gadu stāžu. Un nav obligāti jāiet kursos. Edited October 3, 2010 by CHILLdren Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted October 3, 2010 Report Share Posted October 3, 2010 par velti diezvai, būs k-kas tomēr jāsamaksā. cik? meklē pats. + ārsta izziņa. blakus jāsēž cilvēkam ar 3 gadu stāžu. ja nav 3 gadi, sods 20ls. nē, nevajag iet kursos. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cSpoks Posted October 3, 2010 Author Report Share Posted October 3, 2010 Liels paldies, varat vērt ciet! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts