Grizlijs Posted October 2, 2010 Report Share Posted October 2, 2010 Sveiki. Man ir problēma ar datoru ! Ķip es sledzu, viss salādējas parādas "Welcome" un kad sāk slēgties iekšā programmas uzreiz uzkaras ! Neko nevar izdarīt, bet kompinācija CTRL+ALT+DELETE strādā ! Es domāju, kad kompis varētu būt pārbāsts un tapēc tā ir ! Varbūt jūs varētu ieteikt ko man darīt ? Kā patīrīt PC to līdz galam neieslēdzot ? Ceru, kad palīdzēsiet Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkyFly Posted October 3, 2010 Report Share Posted October 3, 2010 Man ir problēma ar datoru ! Ķip es sledzu, viss salādējas parādas "Welcome" un kad sāk slēgties iekšā programmas uzreiz uzkaras ! Neko nevar izdarīt, bet kompinācija CTRL+ALT+DELETE strādā ! Es domāju, kad kompis varētu būt pārbāsts un tapēc tā ir ! Varbūt jūs varētu ieteikt ko man darīt ? Kā patīrīt PC to līdz galam neieslēdzot ? Ceru, kad palīdzēsiet ielade pa jaunam windows Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gakh... Posted October 3, 2010 Report Share Posted October 3, 2010 Tavā gadījumā labāk būtu uzprasīt kādam čomam (kas ņemas ar PC) lai apskatās, un vislabākais variants būtu full HDD format, un svaigs windows virsū! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grizlijs Posted October 3, 2010 Author Report Share Posted October 3, 2010 Nja, man ar tada doma bija vest pārinstelēt ! Varbūt kautkur ir kāda pamācība kā var pārinstelēt datoru ? Gribu iemācīties to darīt . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gakh... Posted October 3, 2010 Report Share Posted October 3, 2010 Windows XP Uzstādīšana! Windows Vista Uzstādīšana! Windows 7 Uzstādīšana! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grizlijs Posted October 5, 2010 Author Report Share Posted October 5, 2010 Varbut var kāds pateikt kuras programmas būtu tādas kuras vaidzētu uzzinstelēt, kad pārinstelē PC ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Noyd Posted October 6, 2010 Report Share Posted October 6, 2010 Nokačā internetā sev vajadzīgo operatorsistēmu. Ieraksti to diskā. Restartē datoru,un tur tev pēctam slēdzoties iekšā rakstīs "Boot from cd, press any key" un uzpied jebkuru pogu. Tālāk ir elementāri Link to comment Share on other sites More sharing options...
dasters Posted October 6, 2010 Report Share Posted October 6, 2010 (edited) Emm , vajadzоgвs progas .. Google Chrome [ labвkais pвєlыks ] Antivоrus hmm , te kв kurma patоk , ja nav lоki pirksti var iztikt ar Avast Daemon tools , ja kaив spзlоtes no neta noderзs , Kвds mыzikas playeris , kas paрam patоk piem Winamps , Skaips noderзs , CзEs vai Steam , ыыn starta komplekts gatavs Edited October 6, 2010 by dasters Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grizlijs Posted October 6, 2010 Author Report Share Posted October 6, 2010 Lielas paldies Kur var dabūt normālu operatorsistēmu internetā ? Tā lai viņa ietu bez nekādiem bugiem ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Banāna Telefons. Posted October 6, 2010 Report Share Posted October 6, 2010 Kur var dabūt normālu operatorsistēmu internetā ? Tā lai viņa ietu bez nekādiem bugiem ? Kāpēc tu domā, ka šeit tev kāds palīdzēs zagt? Gribi bezmaksas operētājsistēmu? http://www.ubuntu.lv/index.php/S%C4%81kumlapa staigā laimīgs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts