Jump to content
GIGN Forum

Pieteikums Accgign Csdm Serverim


Recommended Posts

Vēlētos pieteikt kandidatūru acc saņemšanai gign csdm serverī
  1. Vecums 21
  2. Studēju RTU 3.kursā Uzņēmējdarbības loģistiku
  3. CS spēlēju otro gadu, esmu spēlējis arī vairākos klanos un CW
  4. Praktiski lielāko dienas daļu, kad ir brīvs laiks uzturos gign csdm serverī un patstāvīgi tur ieiet tā saucamie čīteri, kuri lieto aizliegtas papildprogrammas liedzot normāli spēlēt pārējiem spēlētājiem un izrāda necieņu citiem spēlētājiem. Spēlēju bieži bet ar pārtraukumiem, jo ieejot serverī un redzot ka tur darbojas kāds ar papildprogrammām nesaskatu jēgu spēlēt, jo tas liedz citiem normāli spēlēt.
  5. lielākoties spēlēju rīta pusē un dienas otrajā pusē
  6. http://stats.gign.lv/csdm/player.php?id=170774
  7. Reģistrēts niks gan pagaidām nav, bet ja radīsies vajadzība noteikti reģistrēšu
Edited by brugeetaajs
Link to comment
Share on other sites

Saaksim ar to, ka attieksme jau nav taada kaa vajag! Regjistreetam nikam jau vajadzeeja buut pirms rakstiiji pieteikumu. Taalaak, cs pieredze tev ir shausmiigi maza un apskatoties status, nerodas sajuuta, ka speesi atshkjirt labu speeleetaaja no chiitera. Melot nav labi, First Seen 2009-11-30 23:23:45! Kopsh taa laika tu serverii esi pavadiijis 10h, kas ir smiekliigi, lai ar taadu statistiku prasiitu aksesu! Un nav admina, kas iesaka tevi! Es neredzu nevienu + un pat potenciaalu, lai tev iedotu tiesiibas.

Link to comment
Share on other sites

Tā kā neredzu nevienu noteikumu, kurā būtu rakstīts ka šajā sadaļā nedrīkst izteikties parasti lietotāji, tad izteikšu savas domas arī es. Es personīgi nezinu, uz ko tu ceri, rakstot šo pieteikumu. Tev nav nospēlētās stundas, forumā tu patstāvīgi neuzturies, un tādejādi tu nezināsi, vai par tevi ir bijušas sūdzības, vai citas lietas. Viens no svarīgākajiem faktoriem - tev nav reģistrēts niks, un bez reģistrēta nika tu nevarēsi pildīt savus pienākumus pilnvērtīgi. Kā jau iepriekš minēja, pieredze tev arī ir maza šajās lietās, un tā arī tevi iegāž. Tavā pieteikumā nesaskatu nevienu labu pazīmi, kas tev varētu kalpot. Stabila antirekomendācija no manas puses.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...