Jump to content
GIGN Forum

Radošais Iemesls.


entw
 Share

Recommended Posts

Karč, es tikko uz savas ādas izjūtu to feelingu kad tiek izdzēsts/nobloķēts tavs main čars, UN VISS VĒL TRAKĀK NEKĀ TANĪS YOUTUBE VIDIĢOS. Karč, pagāja jau 30min pirms mans KONTS tika nobloķēts, tikko nomierinājos, savācu visu ko salauzu un noslaucīju asaras, bļā. Karč, kā jau zināt, manā kontā paralēli man draugs kačāja priestu, viss ok. No februāra kopā kačājamies uz viena konta utt, nu viss pagājušajā nedēļā viņš ding 80, un uztaisīja SAVU kontu, uzreiz nodomājām pārnest viņa čaru, nonācām pie faila, ka abiem kontiem jābūt ar vienu uzvārdu, un privāto infu mainīt nevar, so tā skaitītos pārdošana, BĻĒ. Pohuj, draugs samierinājās ar to un izdzēsa priestu savu un sāka jaunu kačāt uz sava konta, bet forumā uzrakstīja vēstuli, BĻĒ. Un tagad pagāja nedēļa UN ŠODIEN TO IZLASĪJA ADMINISTRATORS, un nobloķēja manu un viņa kontu, KO PIE VELNA DARĪT. Draugs jau 1h studē noteikumus, lai rakstītu paskaidrojumu utt.

ES BĻĒĢ PSIHOJU KO MAN DARĪT, KO MUMS RAKSTĪT, KĀDU ATTAISNOJUMU, kādam nav ideju?

386be3c6gg3jkp3r4tuw.jpg

Link to comment
Share on other sites

Hmm. Ja, tas buutu ar mani noticis, es pateiktu, ka es ar braalenu sametaamies, lai speleetu, jo mums ir viens pc un gimene nabdziiga, lai vareetu speleet shis fantastiskaas blizzard speeles. Un vins parvaacas un nopirka sev pc un izdomajaa, ka jataisa savs chars, bet negribeeja taisiit jaunu un naivi cereeja uz parvesanu vienu no shi konta chariem. Bet, kur praats forumaa rakstiit, lai atdziitos to, ka paarkapj noteikumus? :D

Link to comment
Share on other sites

Bet tur arī ir tā huiņa, ka mēs godīgi pateicām, draugs spēlēja uz mana konta saskaņot visus laikus tas ir, ka kad es esmu offlainā viņš spēlē, un netiek pārkāpti nekādi noteikumi, bet pēctam viņš gribēja pārmest savu čaru UZ SAVU kontu, bet PĒC noteikumiem rakstīts, ka čarus drīkst pārmest tikai, tad ja abiem kontiem ir vienādi UZVĀRDI to infu mainīt vairs nevar, mēs varam blizzardam kaut 38493223809patiesības rakstīt, bet viņiem pohuj un UZSKATĪS to par konta zagšanu or pārdošanu, kas ir neatļauts pēc noteikumiem. Karč. sanāca, ka mums ir dažas dienas, lai blizzardam atsūtīt pases kopijas, bet ne viņam, ne man turpmākās dienas nav brīva laiciņa, es ša prom braucu un viņš pie neta netiek, vienkārši wtf, otherwise mūsi konti tiks bloķēti uz mūžu.

Link to comment
Share on other sites

Karč es uzrakstīju tikko savu apmēro vēstuli ko sūtīt viņiem, protams, viss tiks tulkots angļu valodā. Vai šī ir normāla versija?

Sveicināti,

Dažas dienas atpakaļ notika liela kļūda, kurā bijām vainīgi gan mēs, gan arī jūs nesniedzāt pietiekamu atbalstu un skaidrību. Tātad, mēs labi zinām, ka 2 cilvēki nevar izmantot vienu un to pašu kontu, bet es jums gribu apskaidrot radušo situāciju. Es sāku spēlēt WoW apmēram februāri izveidoju čaru (Edgarz Blood-Elf Holy Paladin 80Level Realm Talnivarr), un mans labākais draugs, to uzzinot arī gribēju sākt spēlēt, bet viņam nav pieejams internets un tādēļ negribēja veidot savu kontu uzreiz, jo skatoties uz Latvijas tagadējām ekonomikas problēmām viņa nebija pietiekami daudz naudas, lai atļautos uztaisīt savu privāto kontu. Tad es piekrītu, jo pazīstu viņu ilgi un ļoti labi, un sākām spēlēt kopā uz mana konta. Viņš tanī pašā realmā uztaisīja savu čaru (Rasty Blood-Elf Holy Priest 80Level), un tagad kādu nedēļu atpakaļ viņš izveidoja pats savu kontu, un vēlējās pārmest savu čaru uz viņa kontu, bet nesanāca, un tādēļ mēs uzrakstījām Jums (Blizzard Supportam), jūs mūs laikam nepareizi sapratāt un nodomājāt, ka viņš grib pārdot vai nozaga čaru no mana konta, bet pēc noteikumiem ir rakstīts, ja izmantotājs ir saskaņojis visu ar konta īpašnieku par spēļu laikiem, tad viss ir atļauts. Tad nu mēs izlēmām, ka tomēr nepārnesīsim viņa čaru (Rasty) un izdzēsīsim to, un viņš uz sava konta izveidos jaunu čaru un ar to arī spēlēs. Jūs mūs nesapratāt pareizi un nobloķējāt abus mūsu kontus. Tādēļ, mēs vēlamies, lai jūs vēlreiz izskatat radušo negadījumu un pieņemtu pareizo lēmumu. Viss tagad notiek pēc noteikumiem viņš spēlē uz sava konta ar savu čaru, es spēlēju uz sava konta ar savu čaru. Mēs abi vēlamies, atgūt mūsu nobloķētos kontus.

Ar cieņu,

Edgarz & Rasty.

01.10.2010.

Link to comment
Share on other sites

Dirsā ir. :)

Es arī laiciņu atpakaļ šāroju čaru ar draugu. Man bija lvl80, viņš tur leveloja čarus prieka pēc līdz 30-50 levelam. Kādus 4us kopā, uz dažādiem serveriem.

Uzlika suspendu uz trijām dienām, sakot, ka es pērku chinese leveling servisu, lai uzdzītu man altus, kamēr pats spēlēju lvl80.

Pēc tās reizes pateicu, ka draugs vairs nevar izmantot manu čaru un viss bija ok.

Šārot divas personas vienu accountu nedrīkst un viss. Kaut siāmas dvīņi esat.

Man paveicās ar 3 dienu banu. Tev nē.

Link to comment
Share on other sites

haha appisu sistēmu, bet dirsā ir. :D Karč, vakar iegāju battle.net kontā, un TIPJA "forgot password", nomainīju paroli un konts atkal strāda, un draugam tas pats, bet reāli tagad dēļ šitā var tādas huiņas sanākt, jo ja blizzards par mums atcerēsies, tad padomās, ka tas čalis ZAGA manu kontu un es kā nevainīgs atguvu paroli, un viņam mošk nobanos uz visu laiku kontu, man itkā jābūt ok, karč. Jācer, ka blizzards par mums aizmirsīs. :)

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...