tencion Posted September 25, 2010 Report Share Posted September 25, 2010 Instalējot Google Chrome radās šāda problēma,kad nokačājas chrome plaižas instalācija un pēkšņi uzmetas Kļūda 0x00000003,palasot kas tas ir par vellu,tas ir tad kad pc ir palicis vecais Google Chrome,ir jāmēģina izdzēst vecais un tad jāmēģina instalēt no jauna,bet lieta tāda ka es atradu ka man ir bijis kaut kāds chrome,nu es viņu izdzēsu,bet tik un tā tā pati kļūda,maybe kāds varētu palīdzēt. :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
SlimyGuy Posted September 26, 2010 Report Share Posted September 26, 2010 Meigin skatities: Control panel/Add or remove programs Tur noteikti jābūt tas GOOGLE CHROME! Un vienk izdzēs! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kreedz Posted September 26, 2010 Report Share Posted September 26, 2010 SlimyGuy +1 Man pašam Google Chrome un man arī vispirms bija tāda problēma ,bet nekas atradu tajā Control panel / Add or remove programs no turienes izdzēsu un viss prakačala! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now