Jump to content
GIGN Forum

Steam

limperis
 Share

Recommended Posts

Sveiki!!! taa! es nokachaaju steam uzinstaleeju pieregoju acc un tur paraadijaas tipa kontrol panelis un tur biaj izvele tipa var nopirkt cs'u hl'u, karoch visus modus, tu Cs maksaaja ~9$. jautaajums taads: ja es nopeerku vienu pashu CS"U pa ~9$ tad man dos liidzi CD-KEYu??????

un ja dos es tad vareeshu dabuut arii pareejos modus un pieregot to CD-Keyu ( ja dos liidzi) tad sanaaktu labaak nekaa staigat pa riigu un beztolkaa mekleet pats nezini ko!. dry.gif

Edited by limperis

Pērkot vau steam programmu CS tev neviens nakādus CD-Key nodos> Ievadot savas kredītkartes nummuru tev noskaitiis attiecīgo naudas summiņu un ieejot ar savu useru tajā sadaļā games tev parādīsies spēlītes kuras varēsi uzinstalēt no steam serveriem.

starp citu, key jau taapat dod! vismaz vajadzeetu new_silly.gif

un cik es zinu (man taa bija) H-L, OF, CS visiem ir 1 seriaalis (ja peerk H-L veicii vismaz)

bija veel taada paka pa kaadi padsmit lati, kur veseli 2 seriaali naaca liidzi... (tas nebija nek rakst.)

reaali 1 domats cs, otrs H-L

bet dziivee vinji abi ir pilnveertiigi H-L keyi un liidz ar to arii CS

laikam paka saucaas opposing force...+ cs

tu saki 20 000 serveru??? cs labi ja tev pings bus labs kaados 5 serveros (parejos ar labu pingu tu negribesi/netiksi speeleet.

veel labi ka var spelet visus modus t.b day of defeat un veel desmit citus, kas manaa skatiijumaa ir vieniigais iemesls lai tev buutu steam pirmajam H-L.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...