Jump to content
GIGN Forum

Ko Vajadzētu Darīt

Liztikz
 Share

Recommended Posts

Vēl pārpīlētāka cilvēku reakcija bija par šo: Woman filmed dumping cat in wheelie bin in Coventry

ps. joks no sikipēdijas - "How much better would it have been to see 'woman puts wheelie bin in pussy.'"

Man ar sho gadiijumu te UK pa visaam aviizeem bija sarakstiits. Naakamajaa numuraa jau vecene bija nokjerta un taa arii laikam tapa http://www.youtube.com/watch?v=4AKBel_mny8

Taa kaa es esmu diezgan liels dziivniekmiilis ( iznjemot vienu no muusu feretiem :) ) tad shis video par kuceeniem likaas shausmiigi pretiigs.

Lol es vienkarsi recu skatoties to video! :D

Liela muiza +- 5 kuceni. Pec tam bla skraida pa rajonu, ed kakjus bara plosa un vel tavu bernu apestu. Drsa!

Forsi ari topika atsaldenis uzpeldeja. lil niga! Apsveicu! Pasu pakart! Perfekti pateici! Tu esi gudrs! Jaay! Meiteneemi patiksi!

Bet ideja laba! Tatad - man vajag paris spainus ar kuceniem/kakiem un tad vinus kaut kur mest un filmet. O! Fona varetu slesera un skeles bildes uzlikt! Vai varbut pasam sagerbites ka sleseram. MM.. japadoma japadoma. Protams - jamet uz asfalta un varbut paris upite. Pec tam jasamet "anonimi" youtube! JAy! Es busu slavens!

Beefs

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...