dairis112 Posted September 3, 2010 Report Share Posted September 3, 2010 Caw,mekleju palidzibu,esmu meklejis 'Searchaa' bet neko jedzigu neatradu !! ko es mekleju ? man ir vajadziga palidziba gribu uzzinat , ka var uzlikt lai /top15 netaisa restart! ja sapratat ko ar to domaju. ja kads zin kur ir varda tiesakaja nozime labs posts te gign foruma tad atsutiet link! jo cik esmu meklejis , man patika viens posts citeshu! 'Ej amx.cfg un tur pamekle , ja posto tad ari pasaka kas tur jamekle un kas janomaina!! ceru uz atsaucibu , ieprieksejo postu kads man 'delete' tas man lika domat ka te neviens nezin ka to izdarit! atvainojos par garumzimem nav tadas! ar cienu dairis Link to comment Share on other sites More sharing options...
Su1c1deR Posted September 3, 2010 Report Share Posted September 3, 2010 csstats_rank 1 ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dairis112 Posted September 3, 2010 Author Report Share Posted September 3, 2010 gribu uzzinat , kas jadar lai ik pec 12h vai 24h nepazud no /rank un /top15 cilveki lai saglabajas! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ImMortl Posted September 3, 2010 Report Share Posted September 3, 2010 ir tāds cvars iekš amxx.cfg: csstats_maxsize. Pamēģini viņu uzlikt uz 0;-1, ja tad resetojas, tad liec kaut kādu 9999999999999, lai tiešām nerestertētos. Par to 0 un -1 nav ne mazākās nojausmas, bet parasti tas cs ir bezgalība Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts