Jump to content
GIGN Forum

Mājaslapu Kodēšana Un To Scripti


kas tad2
 Share

Recommended Posts

Sveiki ļautiņi.

Man būtu tāda interese,kādās summās jūs taisat mājaslapasas.Respektīvi dizains ir un to css fails,bet interesē viss pārējais-monitora sripts(pateikšu kādu vaidzētu),jaunākais forumā,lietotāji online,baneru sadaļa kur ietilpst 88x31 banera lielumi,informācija(laiks,datums,vārdadienas utt)Statistika(viesi,jaunākais lietotājs utt.) Jaunumu scripts(raksts ar bildi,kas tiek izvietots sākumlapā,ar komentāriem)Reģistrācija un login.

Navigācija-faili,hltv,sms(acc,vip,regnick,ziedot,xp,regnick+slot-un šos visus lai varētu nopirkt caur paypal,ja tas ir iespējams) tālāk -balsot,par mums,banlist(paškodēts,piemēru varēšu iedot) reklama(sms reklama,kur var pievienot banerus 468x68 un 88x31

Tas tā īsumā būtu viss.

P.S. Tākā daži neasaprata,tad nevēlos neko pārdot,bet gan meklēju cilvēku,kas par pieņemamu cenu ir spējīgs uztaisīt šo mājaslapu.Protams bez visādiem caurumiem un vēl nezin ko.Neinteresē tādi,kas māk itkā kodēt 3 dienas un 30 minūtēs vis tiek tev nobrucināts.

Edited by kas tad2
Link to comment
Share on other sites

Smadzenes tev ir čupā vai vienkārši patīk iepostot?Man neinteresē ko var un kur ko nevar atrast. Man interesē cenas un tālāk ja cenas man būs pieņemamas,tad arī attiecīgi zināšu pie ko griesties.

Man tiešām besī tādi duriki kā tu,ja nemāki lasīt ej skolā.

Link to comment
Share on other sites

Tev ar nerviem kautkas nav kartiba? Tas nebiji tu, kas maceja kodet visu? Ja ne tad atvainojos, ka aizskaru tavas jutas. Likas, ka interisejies kada summa vari pardot lapu.

Ja es postoju, lai ik gadu GIGN tusa varetu palielities arsavu post countu.

Link to comment
Share on other sites

kamon, šeit cits citam palīdz nevis piedāvā šādus pakalpojumus..

par 3k var uzkodet pieklajīgi kastomizētu lapu (mans subjektivais viedoklis)

par pāris simtiem visticamak cilveki piedāvā pietiekami kvalitatīvas lapas lai tas nenonestu ar sql injekcijam ;)

Link to comment
Share on other sites

Šāda tipa aprēķinus vislabāk veikt ir nevis uz dullo nosaucot ciparu, bet gan izdomājot cik laika tiks patērēts. Un attiecīgi patērēto laiku pareizināt ar programmētāja vienas stundas likmi. Tava prasītā lapa varētu aizņemt kādu mēnesi veidošanā un vēl mēnesi bugfixos ja protams ir pieejams dizains un ir zināms kas kur atradīsies un kāds kontents tiks likts iekšā. Reālos dzīves apstākļos patērēto laiku parasti reizina ar koeficientu 2 (minimums) :) Attiecīgi programmeris (atkarībā no pieredzes) var pelnīt mēnesī no kādiem 500 līdz 1500ls. Tālāk paņem kalkulatoru un izrēķini :)

Link to comment
Share on other sites

ucozā vari 3 dienās "pieklājīgu" uztaisīt... :slap: Tev programmētājs ar pieredzi pasaka aptuvenās izmaksas un laiku darbam. Tev arī pasaka pavisam pieņemamu cenu ( lasi augstāk ). Tu gaidīji cenu pāris desmitos latu? Pāris simtos varētu iekļauties.

Link to comment
Share on other sites

:slap: Tev programmētājs ar pieredzi pasaka aptuvenās izmaksas un laiku darbam. Tev arī pasaka pavisam pieņemamu cenu ( lasi augstāk ). Tu gaidīji cenu pāris desmitos latu? Pāris simtos varētu iekļauties.

Tev drusku džeka jumts nau aizbraucis? Netēlo te pārgudro,ja neko nesaproti no šīm lietām,tad nelien kur nevaig.Šeit man neinteresē tavs spriedums par nezinko.

Es viņiem piedāvāju darbu.

Viņiem ir jāpiedāvā savs variants,šajā ziņā tā ir summa kura mani interesētu.

Tākā aizej pasēd uz poda ar saviem gudrajiem nekur nederīgajiem tektiem.Un ja vēl tev nedalec,tad ieteiktu aiziet pamācīties skolā.Izskatās,ka tu nezini nemaz kas tā tāda skola ir.

P.S.Ir vēlkāds ,kam interesētu un ļoti laabi saprot šīs lietas? Pagaidām summa zemākā kas ir piedāvāta sasniedz 150Ls

Edited by kas tad2
Link to comment
Share on other sites

Ļoti labi visu saprotu,tas ka tu piedāvā lētāk tas nenozīmē,ka ir jākodē ar visādiem bugiem un nestrādājošām fīčām utt. Tāpēc jau parasti notiek konkursi,ka darba devējs piedāvā darbu uztaisot konkursu,konkursa uzvarētājs beigās ir tas kas piedāvā lētāku variantu un rezultātu tieši tādu pašu ko citi piedāvā par miljonu.

Link to comment
Share on other sites

:D man istenībā gribas smagi rēēkt par tavu pedējo postu, jo tas ir tieši tas ko es uzrakstiju, tie konkursi smagi smird dirsu, vismaz valsts iestādēs tiešām.. nejau speciāli kodētu ar bugiem, bet vienkārši gļuki gadās.. par to arī zemā cena.. atiecīgi ja klausīsi wormu tad lapa būs vienkārši konfekte taisnu roku meistardarbs, nevis līku roku mēģinājums..
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...