Snaip3Rs Posted August 29, 2010 Report Share Posted August 29, 2010 Ko jūs teiksiet par manu pirmo mix! Zinu ka noteikti noliksiet, bet tas ir tikai sākums ar laiku gan jau būs ok! Best Dj Tiesto, ATB & Me Link to comment Share on other sites More sharing options...
dasters Posted August 29, 2010 Report Share Posted August 29, 2010 Nav slikti , tik pāris pārejas varēja būt savādākas , un varbūt kaut ko orģinālu varēji piemest klā , kāu paštaisītu bītiņu utt .. Man neapnīk viss kas ir kreatīvs , taču šim gabalam tas pietrūka .. 7/10 ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaza4ok Posted August 29, 2010 Report Share Posted August 29, 2010 Obligāti visiem klubu remiksiem pirmajai minūtei jābūt debīlai BUM BUM BUM BUM Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snaip3Rs Posted August 29, 2010 Author Report Share Posted August 29, 2010 Bet ar laiku izzīlēšu visus trikus un paņēmienus! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ry. Posted August 30, 2010 Report Share Posted August 30, 2010 Nu ja godigi, tad galigi garam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted August 30, 2010 Report Share Posted August 30, 2010 es īsti nesaprotu kurā vietā parādās tavs roku darbs, salikt viņas vienkārši kopā? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ry. Posted August 30, 2010 Report Share Posted August 30, 2010 Par pirmo mixu vins to vares saukt tik tad, kad bus piekeries klat pie pults. Nesaprotu puis, par ko tu domaji taisot so topiku. Cerams vel neesi draugos uztaisijis savu DJ profilu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snaip3Rs Posted August 31, 2010 Author Report Share Posted August 31, 2010 Paldies par labajām atsauksēm! Vispirs jau sāk ar Pc programu un tad izzīlē ja padodās tad nopēr arī CDj`s un mixer pulti ar visām pārējām lietām! Kā jau soliju youtubē gaidiet otro video un tagad es pa 2 dienām esmu to izveidojis! Ceru ka jums patiks un turpināsiet sekot līdz. Manai garajai un nelīdzenai Dj karjerai un mixiem. smile1.gif Tnx par uzmanību un ceru ka noklausīsities!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted August 31, 2010 Report Share Posted August 31, 2010 I just dont get it Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now