Jump to content
GIGN Forum

Portatīvie Datori

~ jeyna ~
 Share

Recommended Posts

jā, zinu, ka ir bijuši šāda veida threadi jau simtiem reižu.

visiem, ieskaitot mani, tie jau mazliet sāk sēdēt, bet tā nu ir sanācis, ka divi draugi, sākot mācības augstskolā ir ieinteresēti laptopa iegādē.

tāpēc es lūdzu jūs, viedie tech guru, kas šeit apgrozās (kRi, etc.) iedodiet pāris variantus, kuri būtu labākie portatīvie būtu vislabākie varianti.

naudas limits ir

- 600 lati vienam zēnam

- 1000 lati otram zēnam.

Displejam jābūt vismaz 15 collām, bet perfekti būtu 16.4 vai 17 collas.

Lūdzu ieteikt tikai variantus, kurus ir iespējams iegādāties latvijā. (Sony no Britānijas atvest šajā gadijumā nevar)

Paldies, draugi.

ā, un tam puisim, kam pa 1k, nepatīk Macbooki.

go figure.

to Dell arī čolēju, ko kRi iemeta.

No Dateks ņemt baile, atkal nomainīs nosaukumu pēc mēneša un garantija pa dirsu.

Aizrakstīju viņam vēstuli ar manām interesēm, redzēs ko atbildēs.

Tikmēr gaidu citus reālus variantus. (nesaku, ka šie man nešķiet labi, vienkārši varbūt kāds uzrok ko tādu, kas viņam šķiet konkurējošs ar jau piedāvātajiem variantiem)

Karoč, netaisīšu jaunu topiku, bet iepirdīšu šeit pat. Man draudzene, sākoties mācību gadam, vēlas iegadāties kādu laptopu. Budžets būtu līdz kādiem 300ls. Pašreiz it kā ir nolūkots šis - Lenovo G550L . Tīri tāpēc ka viņš ir uz akciju un pēc parametriem izskatās +- okey. Ko sakat? Varbūt kāds var ieteikt ko labāku? Īsti negribētos, lai datoram būtu pārāk mazs displejs, bet pārējais it kā vienalga. Vajadzētu iegūt maksimālu labumu par attiecīgo summu. Būšu pateicīgs par jelkādu viedokli. Bučas.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...