jerrico Posted October 23, 2005 Report Share Posted October 23, 2005 hmm saakshu ar to ka speeleeju ljoti biezhi pa naktiim (arii pa dienaam) veeleejos luugt shaadas komadnas" xkick un xg, jo biezhi ir reizes ka kaads speeleetaajs ljoti ilgi staav kaa freefrgas un tad naakas likt votes kuras biezhi vien neizdodas jo pretiniekiem labs feelings kad vinji zin ka ir viens haljavinjs frags arii pingerus kuri traucee citiem speeleetaajiem paarvietoties un izbaudiit speeli, xg lai aizbaaztu mutes tiem kas ir uuber uuber krutaaki par visiem citiem un nevar pieljaut to kad vinjus noshauj kaads speeleetaajs ar skillu daudz zemaaku par vinjeejo Link to comment Share on other sites More sharing options...
TI-83+ Silver Posted October 24, 2005 Report Share Posted October 24, 2005 xk? Comoon... xb uz 5 min un buus tas pats xk... Reti postoju sheit kautko, bet shito nenotureejos nepateicis Link to comment Share on other sites More sharing options...
r&r Posted October 24, 2005 Report Share Posted October 24, 2005 un liekot xb uz 5 minuuteem tu ka4aasi veel savus ban status Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerrico Posted October 24, 2005 Author Report Share Posted October 24, 2005 njaa es jau taa daru, bet cik avr banot tie stati mani kkaa neinteresee, vismaz banu stati nee Link to comment Share on other sites More sharing options...
cilveeks Posted October 24, 2005 Report Share Posted October 24, 2005 nuu zinu ka mans viedoklis te neko nedos bet nu katraa zinja neko sliktu par winju nevaru pateikt... atbalstu tik .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
globe Posted October 24, 2005 Report Share Posted October 24, 2005 nu jaa atbalstu!!!! man ar gribas Link to comment Share on other sites More sharing options...
fuj1tsy Posted October 25, 2005 Report Share Posted October 25, 2005 iesaku ... vismaz pashlaik probleemu nav bijis nekaadu ... takaa nebuus arii (cerams)] no fasty alinjsh tagad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koma[Dzirciema] Posted October 25, 2005 Report Share Posted October 25, 2005 Neredzu iemeslu lai šo minimumu "naktssargam" neiedotu.Es atbalstu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted October 25, 2005 Report Share Posted October 25, 2005 jā jā labi. varēji tik vakar pateikt ka nebūsi. no big deal anyway, savācām jau visus. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts