ImMortl Posted August 22, 2010 Report Share Posted August 22, 2010 Man te viens draugs pateica, ka baltās tiesības ir līdzvērtīgas velobraucēja tiesībām, tas ir, ka var ar riteni braukāt, kur gribi, ja tev ir baltās tiesības. Tā kā es vēlos tagad sākt tādus palielākus gabalus ar riteni braukt, tad man to gribās pēc iespējas ātrāk uzzināt. Iet nolikt tās tiesības fiksi vai arī varu pagaidām braukt ar baltajām, vēlāk ar b kategorijas tiesībām. Link to comment Share on other sites More sharing options...
665 Posted August 22, 2010 Report Share Posted August 22, 2010 Tā ir mācību braukšanas atļauja. Nekāda sakara nav ar tiesībām. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ImMortl Posted August 22, 2010 Author Report Share Posted August 22, 2010 Man jau arī tā likās, bet drauga mutere, kura liek tagad tiesības, teica, ka viņai esot ko tādu teikuši tur autoskolā. Tas bij kādu laiciņu atpakaļ, tāpēc draugs jau diezvai atcerēsies, bet tā kā man tas tagad ir vajadzīgs nolēmu uzzināt infu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ProgrEs1ve Posted August 23, 2010 Report Share Posted August 23, 2010 Hmm godigi varu tev pateikt esmu pats kadreiz braucis ar riteni + ar baltajam un nebija vainas, poliči apstadinaaja nevienu vien reizi es radiju baltas tiesibas un vini palaida, un pats vakar parliecinajos velreiz, man kaimins ir policists un es prasiju vinam kaa tur ir vins pateica ka nav problemu drikst! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now