Wh*re Posted August 19, 2010 Report Share Posted August 19, 2010 Nu lai jūs nerakstītu tik ka jau ir pamācība ka taisīt rotējošas durvis, sākšu ar to ka to pamācību jau vairākas reizes izlasiju. Jautājums tāds: Kā var uztaisīt lai piemēram kaut kāds kvadrāts griežas uz riņķi bez apstāja, nespiežot nekādas pogas? Tā lai kad round sākas viņš sāk griezties un tā bez apstājas visu round. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hatter Posted August 19, 2010 Report Share Posted August 19, 2010 Ja es pareizi atceros func_rotating(iespejams lidzigs nosaukums) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wh*re Posted August 19, 2010 Author Report Share Posted August 19, 2010 (edited) nu jā, ir tāds, bet to lai kaut kas griestos neizdevās. Varbūt kāds var uztaisīt pamācību? Edited August 19, 2010 by Wh*re Link to comment Share on other sites More sharing options...
GuskiS Posted August 19, 2010 Report Share Posted August 19, 2010 Noteikti kko pie flags vajag nomainit func_rotating. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pieshels Posted August 20, 2010 Report Share Posted August 20, 2010 Noteikti vajag origin brush piemest klāt, lai ir ap ko griezties. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wh*re Posted August 21, 2010 Author Report Share Posted August 21, 2010 Par to origin- es tak tik tups lai neiedomātos ka vajag ko tādu. Viss man izdevās pateicoties šai pamācībai. Neiedomājami viegli Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now