cSpoks Posted August 14, 2010 Report Share Posted August 14, 2010 Liku iekšā savu TF2 DVD disku lai ielādētu spēli, bet nekas nenotiek, neko never vaļā. Kad man bija Winxp viss gājā, tagad kad pārgāju uz 7, neiet... Varbūt kāds draivers o smth else jālādē? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faust Posted August 15, 2010 Report Share Posted August 15, 2010 Un manuāli vispār mēģināji atvērt? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čaks Kulakovs Posted August 15, 2010 Report Share Posted August 15, 2010 (edited) Priekškam disku? Liec labāk, lai lejupielādējas no steam. Ja arī uzinstalēsi no diska, tad tāpat būs ilgi jāgaida līdz visus atjauninājumus novilks. Edited August 15, 2010 by Čaks Kulakovs Link to comment Share on other sites More sharing options...
cSpoks Posted August 15, 2010 Author Report Share Posted August 15, 2010 Man pagaidām ir lēnais internets, tāpēc negribas no steama. Un kā tas ir manuāli atvērt? Jālādē vien no steama būs Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkaM^ Posted August 15, 2010 Report Share Posted August 15, 2010 Amg varbūt spēle kura svēra iznākšanas dienā uzinstalēsies pa 50% atrāk, bet tāpat patchi visi vilksies no neta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faust Posted August 16, 2010 Report Share Posted August 16, 2010 Ar manuāli es domāju no diska mapes palaist instalāciju. Arī atceros, kad man bija jāvelk ar savu iepriekšējo netu tas klucis, ar ātrumu 40 KB/s. Man tādi 50% tā būtu atvieglojuši visu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now