gign member Posted August 14, 2010 Report Share Posted August 14, 2010 (edited) Neko nesaprotu no shii visa, bet iemetiishu skriinu pasakiet vai tas ir labi vai slikti, izskataas , ka tomeer ir slikti, kompis blje tika nopirkt nesen , bet jau taa uzskarst. kaa nekaa tagad ir vasara, mosh taapec taa uzkarst? varbuut atskruuveet vienu pusi, lai gaiss iet iekshaa vairaak? Edited August 14, 2010 by gign member Link to comment Share on other sites More sharing options...
Opium_doctor Posted August 14, 2010 Report Share Posted August 14, 2010 (edited) Izskatās ka Fan neesi pareizi pieslēdzis, būtu jābūt pie "SYS Fan" pieslēgtam!!!! Cerams saprati ko ar to gribēju teikt!! EDIT: Pārspraud un tad ieposto vai kaut kas mainījās! Rekur man CPU (full usage temp) untitled.bmp Edited August 14, 2010 by Opium_doctor Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čaks Kulakovs Posted August 14, 2010 Report Share Posted August 14, 2010 Nav nācies saskarties ar pēdējo gadu AMD ražojumiem, tāpēc nezinu tieši šim procesoram nominālo temperatūru, taču tas nav nekas traks. Lai vai kā pamēģini nomērīt tempus ar kādu precīzāku tūli, piemēram, ar RealTemp. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dcsdftw Posted August 14, 2010 Report Share Posted August 14, 2010 Man ir lielākas tempertūras. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Opium_doctor Posted August 14, 2010 Report Share Posted August 14, 2010 Lielākas kad full usage vai kad neko nedara ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čaks Kulakovs Posted August 14, 2010 Report Share Posted August 14, 2010 (edited) Opium_doctor, ja pēc tavas domāšanas "sys fan" ir procesora ventilātors, tad kas ir "CPU0 FAN" ??? Starpcitu, tur var arī būt ventilātors kaut arī neuzrādas, jo ne visiem ventiem ir 3 vai 4 spraudņu savienojums. Edited August 14, 2010 by Čaks Kulakovs Link to comment Share on other sites More sharing options...
gign member Posted August 15, 2010 Author Report Share Posted August 15, 2010 Es varu piebilst to, kad es speeleju speeles kur ir prasiibas virs 1gb+ 256mb+ tad temperatuura paceljas kaa minimumums uz ~60-70 graadiem. Bet kad nespeeleeju speeles tad turaas ~50-58 graadi. Man shkiet tas ir "defs" prieksh shiis videokartes, varbuut es kljuudos? Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted August 15, 2010 Report Share Posted August 15, 2010 Piezvani lieliskajiem dato.lv speciālistiem un pajautā. Naher tev XP uzlikts? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ELHACE Posted August 15, 2010 Report Share Posted August 15, 2010 (edited) Tu nedaudz dauzīts esi? Man laptopam nespēlējot nevienu spēli tagad ir caur EVEREST(latviešu valoda nezkapēc uzlikusies)GPU aptveroša 52 grādi, grafiskais processors 73, Kodols 2. 61, Kodols 1. 60, centrālais processors 60 Spēlēs ap 75+ grādiem kāda tev jēga pisties gar datoru kurš strādā un nav nekādu problēmu? ķipa kruts, mama ārā nelaiž un tagad bleķkastē meklē vainu un tev ir vēl personālais! parastajai kastei temperatūru vari mierīgi močīt līdz +105 grādiem un viss strādās un nekas nenokūpēs Edited August 15, 2010 by ELHACE Link to comment Share on other sites More sharing options...
gign member Posted August 15, 2010 Author Report Share Posted August 15, 2010 (edited) Naher tev XP uzlikts? nezinu, bet es pazvaniishu riit noskaidroshu, bet cash nesaprotu, no kurienes tu esi njeemsi to , ka dato.lv ir pilniigs fufelis. to elhace : luudzu neapvaino mani, es domaa zinu , kaa jaabut? Tagad peec tava uzrakstiita zinaashu, to ka tas ir normaali. paldies par atbildi. p.s luudzams neveert topiku ciet, varbuut kaut kaadi jautaajumi veel uzradisies. Edited August 15, 2010 by gign member Link to comment Share on other sites More sharing options...
ELHACE Posted August 15, 2010 Report Share Posted August 15, 2010 (edited) to elhace : luudzu neapvaino mani, es domaa zinu , kaa jaabut? Tagad peec tava uzrakstiita zinaashu, to ka tas ir normaali. paldies par atbildi. p.s luudzams neveert topiku ciet, varbuut kaut kaadi jautaajumi veel uzradisies. neapvainoju, tas bija jautājums. + tagad tas skaitās moderni turēt personālo iekšā kastē? attaisi vismaz vienu pusi, jo iekšā gaisam nav kur iet un cepetis gan jau un pēdējie AMD processori ir ar normālu dzesi! pirms dažiem AMD galīgi dirsā iebrauca bet tagad viss ir ok Edited August 15, 2010 by ELHACE Link to comment Share on other sites More sharing options...
Izliecies Posted August 15, 2010 Report Share Posted August 15, 2010 cash, kāda vaina XP? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ELHACE Posted August 15, 2010 Report Share Posted August 15, 2010 viņš ir samīlējies gan jau linuxī,mac,vistā vai kādā citā os/dstr Link to comment Share on other sites More sharing options...
gign member Posted August 15, 2010 Author Report Share Posted August 15, 2010 Aizmirsu pateikt vienu lietu jums, to ka man kaste staav stuurii un tuvu pie sienas, varbuut arii taapeec uzkarst tik aatri? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ELHACE Posted August 15, 2010 Report Share Posted August 15, 2010 muļķības! atver vienu pusi un viss būs ok. viņš pat nav traki uzkarsis! tā ir optimālā/vidējā temperatūra ieslēdzot rādīsies ap 40 grādiem un kad nedaudz padarbojas tak jebkura lieta sasilst un būs temperatūra lielāka Link to comment Share on other sites More sharing options...
gign member Posted August 15, 2010 Author Report Share Posted August 15, 2010 dators ir iesleegts 1:30 un jau 60 graadi, bet pagaidaam veel neatveeru vienu pusi, bet izdariishu to. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feik Posted August 15, 2010 Report Share Posted August 15, 2010 omfg, tā tak ir normāla temperatūra! ko tu gribēji? lai procis uz +20 grādiem tev griežās? mašīnas motors arī mēdz pārkarst, tapēc ir domāts ventilātors, kas to atdzesē! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gign member Posted August 15, 2010 Author Report Share Posted August 15, 2010 izlasi augstaak , ko es rakstiiju, man taadi 2 veseli kastee ir iekshaa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feik Posted August 15, 2010 Report Share Posted August 15, 2010 KAS VEL 2? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ELHACE Posted August 15, 2010 Report Share Posted August 15, 2010 tev tiešām kautkas moka? aizej smilškastē paspēlējies nevis meklē/mēģini sačakarēt ejošu datoru tev dators strādā? - strādā, tad ko vēl tev vajag? pārbaudīt kautko? ved pārbaudīt pie meistara vai kur citur nevis jautā kā sieviete ( VAI TAS IR LABI/NORMĀLI KA MAN TEMPERATŪRA IR ~60 GRĀDI ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Patriot Posted August 15, 2010 Report Share Posted August 15, 2010 Uz fan speed apskaties! Tas neizskatas normali..pamegini caur biosu vai caur ATI OD ieslegt manual fan control un uzlikt vairak procentus, a to tev tur pat 30 nav... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ELHACE Posted August 16, 2010 Report Share Posted August 16, 2010 līdz ~105 grādiem var laist mierīgi mājas kasti.. saprastu vēl būtu laptops bet laptopā temperatūra gandrīz vienmēr lielāka aj d.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čaks Kulakovs Posted August 16, 2010 Report Share Posted August 16, 2010 Jā, pie ~110 grādiem videokarte atslēgsies, bet viņai nepatīk tāds karstums, kā arī tā silda blakus komponomentes. Kā arī, ja ikdienā viņa stāvēs tādā temperatūrā, tad ātri vien atstieps kājas. Lai vai kā daudzām kartēm stock dzeses iesūkā, tā kā 60 grādi ir parasta parādība. Arī mana karte ar parasto vara redeli un 4cm ventu mocījās uz ~70 grādiem pie slodzes. Nomainīju uz aftermarket dzesi, pie slodzes ~35 grādi, kā arī vairs nav jāklausās partastais 45dB vents. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vendetta89 Posted August 18, 2010 Report Share Posted August 18, 2010 un ka tev tgd tas kompis normali iet?nekadu problemu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now