kas tad2 Posted August 13, 2010 Report Share Posted August 13, 2010 Sveiki,vai atrastos kāds cilvēks,kas māk taisīt cs serveriem pluginus? Ja ir kāds kas pieprot un ir laika, rakstiet man Pm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Su1c1deR Posted August 13, 2010 Report Share Posted August 13, 2010 Es teu varu sarunat ja sumaa cik esi gataus maksat vinu apmierinas. Bet ja biji domajis dabut bez maksas tad vari aizmirst saubos kad kads no lv scripteriem teu taisis bezmaksas Link to comment Share on other sites More sharing options...
kas tad2 Posted August 13, 2010 Author Report Share Posted August 13, 2010 Nu protams,ka par samaksu,iedod viņa skype. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kas tad2 Posted August 16, 2010 Author Report Share Posted August 16, 2010 Vai tiešām nau neviena cilvēka,kas labrātīgi vēlas palīdzēt par samaksu un izveidot jaunus pluginus. Un tie kas nodarbojas ar starpniecību lūgums šeit neraktīt.Netaisos maksāt vēl starpniekam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perdelis` Posted August 17, 2010 Report Share Posted August 17, 2010 s Link to comment Share on other sites More sharing options...
dcsdftw Posted August 17, 2010 Report Share Posted August 17, 2010 remix.cc taisa par naudu. Meklē viņu mirc: remixcc. Ļoti labi pat taisa Link to comment Share on other sites More sharing options...
kas tad2 Posted August 17, 2010 Author Report Share Posted August 17, 2010 Remix cik sapratu ir aizņemts ar citām lietām un viņam neēsot laika,kautko iesāka man sen atpakaļ,bet tā arī palika viss nepabeigts.Tāpēc meklēju cilvēku kam būtu laika un gribēšana. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dcsdftw Posted August 17, 2010 Report Share Posted August 17, 2010 Ā, pareiz, remix brauc uz ārzemēm, var būt tāpēc. A ko tu tik pārdabisku gribi? Viņam gatavs nav? Link to comment Share on other sites More sharing options...
KpC Posted August 17, 2010 Report Share Posted August 17, 2010 Es varu tev kaut ko uzmeikot, tik neesmu nekads 1337 c0d3r. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kas tad2 Posted August 17, 2010 Author Report Share Posted August 17, 2010 Nu vispār es tev skype rakstīju,bet figzin kur esi ielīdis. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KpC Posted August 17, 2010 Report Share Posted August 17, 2010 Nu es biju zviedrija un kr4 baigais stasts, kuru nestastishu visiem. Ja gribi kko uzzinat, tad prasi skype. Es tev kkad driz uzrakstishu skypa un visu izrunaasim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kas tad2 Posted August 20, 2010 Author Report Share Posted August 20, 2010 Njā varbūt vēlkāds piesakās,šis prasīja pāri 100Ls par neko praktiski. Varbūt ir kāds kas neprasīs 100Ls ? ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
names22` Posted August 21, 2010 Report Share Posted August 21, 2010 ;) Ko tiesi vajag izveidot? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dcsdftw Posted August 21, 2010 Report Share Posted August 21, 2010 Tak raksti remixcc, atradīsies viņam garlaicības brīdis, viņš vismaz pa 5-15ls uztaisīs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mucho Posted August 21, 2010 Report Share Posted August 21, 2010 Tev jau kuro reizi prasa, ko Tev vajag izveidot, tad arī cilvēki, kas to mācēs izdarīt pateiks savu cenu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts