Queer Posted August 11, 2010 Report Share Posted August 11, 2010 Caw! Ķeršos uzreiz pie lietas, vakar man skypa draugs uzrakstija kaut kadu tur url "is this your pic? " es apskatijos bet tur kaut kas bija janokaca, nokacaju, bet virusu neuzradija, atveru un nekas nenotika, šodien man viņš sāk spamot visiem IK PEC 5 MIN VINS IEiet skype un raksta tos suda url un ja vini atver taka esi viniem ari sutisies tapat ka man! Ka lai to neonem? Japarinstale skype? Reku screens : Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted August 11, 2010 Report Share Posted August 11, 2010 Re, ka tomēr kaut kas notika - tavs antivīrus palaida garām. Grāb ciet čurīti un skenē. Un draugiem arī pasaka, lai tīra ārā to dranķi. P.S. Forši, ka Tu pat zināji, ka tas būs dranķis, bet vienalga vēri vaļā. Ko Tu cerēji no tā iegūt? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Queer Posted August 11, 2010 Author Report Share Posted August 11, 2010 (edited) Ziņkarība! Bet vsp paldies! Edited August 11, 2010 by JIeHUH Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now