lvstriker Posted August 10, 2010 Report Share Posted August 10, 2010 Sveiki, Man ir taada probleema, kad iesleedzu serveri un ieju vinaa viss ir ok un ja pat neesmu tur viss ir ok, bet neviens cits nevar ieiet ieksaa.Man firewall neblokee to serveri un arii nav dinamiskais ip vai, kas vins taads butu...Nav arii tie 127.xxx.xxx 10.xxx.xxx ip saakumaa.Agraak man gaaja servers a tagad vairs nee... Paliidziet luudzu... paldies! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ANALGINS Posted August 10, 2010 Report Share Posted August 10, 2010 routerii portus atravi valja ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
lvstriker Posted August 10, 2010 Author Report Share Posted August 10, 2010 routerii portus atravi valja ? neee tak.Nevienas no citiem topikiem man nepaliidz Link to comment Share on other sites More sharing options...
ANALGINS Posted August 10, 2010 Report Share Posted August 10, 2010 nu tad izskaidro kas tev isti par problemu, vai lasi fakino manuali, mums tev no zila gaisa izdzemdet tavu risinajumu ? o.O iedod vismaz ip adreses, varbutas tu iekshejo esi sajaucis ar arejo, tapatas ka parejie nubi ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
lvstriker Posted August 11, 2010 Author Report Share Posted August 11, 2010 iedod vismaz ip adreses, varbutas tu iekshejo esi sajaucis ar arejo, tapatas ka parejie nubi ? Nesauc mani par nuubu tu kaka Probleema bija taada ka es vareeju piekonekteeties manaa serverii a vinji nee.Man nav 2 ip, apskatiju caur cmd ipconfig un man bija tas pats. Paldies par paliidzeesanu es tiko atcereejos kaa laadeet cs. Kaka tu esi viss labaakais Link to comment Share on other sites More sharing options...
ANALGINS Posted August 11, 2010 Report Share Posted August 11, 2010 1 - iemacies lasit! 2 - shadi turpinasi un nakamreiz uz suportu varesi neceret! 3 - GTFUS! Link to comment Share on other sites More sharing options...
lvstriker Posted August 11, 2010 Author Report Share Posted August 11, 2010 2 - shadi turpinasi un nakamreiz uz suportu varesi neceret! 3 - GTFUS! pipec vnk.Lasiit iemaacies tu saakumaa.Tu jautaa man kaadas probleemas ja es jau uzrakstiju. Manv airs nevajag tavu paliidziibu, ej guleet Link to comment Share on other sites More sharing options...
ngEAr Posted August 11, 2010 Report Share Posted August 11, 2010 Paradi sava servera status un atstaj to ieslegto. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ANALGINS Posted August 11, 2010 Report Share Posted August 11, 2010 zhel ka tu tik tiesham lasit nemaki ps ngear, tas hotfix v2 ko tu kkad ieposteji joprojam ir aktuals, vai vairs nav ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts