cSpoks Posted August 9, 2010 Report Share Posted August 9, 2010 Vajag noformatēt C: disku, uz kā ir windows, bet neļauj vislaik saka ka in use. Kā tad man viņu noformatēt? Man disks ir sadalīts 2 partīcijās. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ELHACE Posted August 9, 2010 Report Share Posted August 9, 2010 par šito es 4min rēcu Link to comment Share on other sites More sharing options...
SnowY^ Posted August 9, 2010 Report Share Posted August 9, 2010 (edited) Tad varēji rēkt tālāk un neko te nerakstīt. Pa tēmu - man liekas, ka Tu vienkārši ieliki Windowsa disku kad biji ielogojies? Karoče pamēģini BIOSā uzlikt, ja nemaldos "First vai arī Primary Boot Device" no HDD uz CD-ROM, respektīvi nomaini secību kādā startējas tavs dators. ( Protams kad būsi šito izdarījis Windowsa diskam vajadzētu jau būt ieliktam iekšā. ) Dod ziņu kas un kā ja neiet tāpat. Edited August 9, 2010 by SnowY^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
cSpoks Posted August 9, 2010 Author Report Share Posted August 9, 2010 (edited) ELHACE vareji vel parekt vismaz 4gadus, par sevi ka neka nejedz. Ne viss kartiba, atvainojos ka tik velu rakstu es atradu ka liek instalet win7 kur paradas manas abas particijas vajag piespiest advanced,,, un tur laus formatet, vienkarsi esot ielogojies winxp tu nevari noformatet cieto. Viss kartiba. p.s atvainojat par garumzimem vel nav uzliktas. p.p.s QUOTE(SchWarZ @ Aug 8 2010, 16:58) LOL tagad skatos kaut kadu naudas speli pa lnt, un ble taa vadiitaaja laikam aizrijas ar udeni jeb ko vinja tur dzer un nabadziite nevar beigt klepot, gandriz izmiizu uriinu pa dirsu :D Edited August 9, 2010 by cSpoks Link to comment Share on other sites More sharing options...
ELHACE Posted August 9, 2010 Report Share Posted August 9, 2010 1. neviens nevar uzminēt kāpēc tu vēlējies formatēt C:\ partīciju. 2. neviens nevar uzminēt caur ko tu centies formātēt C:\ partīciju un kādu distrubtīvu un OS izmanto. 3. mēs nēesam tev dievi nolādētais kristitieti! Link to comment Share on other sites More sharing options...
cSpoks Posted August 9, 2010 Author Report Share Posted August 9, 2010 Ir tikai viens iemesls kapec nevar formatet cieto un kuru tagad es zinu, tas ir tikai tapec ka disku uz kura atrodos OS nevar formatet esot ielogojies, to jadara caut bios. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Izliecies Posted August 10, 2010 Report Share Posted August 10, 2010 Nē, to nav jādara caur BIOS! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SaS^MAN Posted August 10, 2010 Report Share Posted August 10, 2010 (edited) VISPIRMS IZLASI CIK TEV C:/ PARTĪCIJA IR LIELA Kā jau snowījs teica - Ieej BIOS > pameklē kur ir uzrakstiņš "First boot device" > Uzliec CDROM > Saglabā & rr > Tad ieliec disku > Tad kad parādīs "Press any key to boot from CD" > Nospiedīsi pogu. Tad pēc lielumiem sameklēsi savu partīciju, jo tur varbūt dažāda secība, tad uzliksi to, un uzspiedīsi format. edit : cSpoks ir PATS stulbākais members GIGNā. pat wL.media pārsit. ES TEV, BĻAD NESTĀSTU KĀ IELIKT DISKU, ANALFABĒT, ES STĀSTU KĀ NOFORMATĒT DISKU. Edited August 10, 2010 by SaS^MAN Link to comment Share on other sites More sharing options...
cSpoks Posted August 10, 2010 Author Report Share Posted August 10, 2010 Izlecies tu cāļa pauri, instalējot win7 tiek dota iespēja formatēt cieto. Sas man nafigam tu tagad stāsti kā ielikt OS disku? p.s Verat ciet, citiem te jau sāk smadzenes konusā iet, jo tēma ir izrunāta un viss. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feik Posted August 10, 2010 Report Share Posted August 10, 2010 kokaīnu negribi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted August 10, 2010 Report Share Posted August 10, 2010 (edited) Win install on cocaine... Hmmm.... sounds interesting... Edited August 10, 2010 by b0r1ng Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now