kept Posted August 7, 2010 Report Share Posted August 7, 2010 Hello. Kāds nezin, vai ir iepsējams samazināt mūziku (megabaitos), tā, lai viņai nezustu kvalitāte? Jo man vnk ir maģis(mašīnā) kurš lasa tikai tos speciali ierakstītos CD, nelasa mp3 ( prosti samestas dziesmas diskā un write to cd). Un tad sanāk, ka es varu aptuveni 20 dziesmas ierakstīt un tas baigi sucks. Es šaubos, ka tas ir iespējams, bet nu ja nu tomēr.. Tikai nepiedāvājiet nekādus tos piepīpētājā bāžamos usb un fm šitus, tiem kvalitāte zūd.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
feat. Madoh Posted August 7, 2010 Report Share Posted August 7, 2010 Nero, encode audio, i guess. Kvalitāti nedaudz pasliktina, bet klausīties var! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kept Posted August 7, 2010 Author Report Share Posted August 7, 2010 Nūū, jāā. Tas laikam nav izdarāms nečakarējot kvalitāti. Žēl, bet es pamēģināšu Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAVRx Posted August 7, 2010 Report Share Posted August 7, 2010 (edited) Grozies kā gribi parastajā 700mb cd tu vairāk par +-20 dziesmām nesabāzīsi, ja nu vienīgi tās dziesmas ir super īsas, takā vari netērēt laiku un meklēt kādus jaunus veidus, kā samazināt dziesmas svaru! Edited August 7, 2010 by LAVRx Link to comment Share on other sites More sharing options...
eziic Posted August 7, 2010 Report Share Posted August 7, 2010 Ar svaru tur nav nekāda sakara, audio disks atļauj ierakstīt 80 minūtes mūzikas, pofig cik tev viņas sver, rezultātā vairāk par 20 nu nekādi nesanāks, vienīgā izeja ir iepirkt maģi, kurš atbalsta mp3 vai vēl labāk - kurā var iebāzt flashu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kept Posted August 8, 2010 Author Report Share Posted August 8, 2010 āā, nu tad skaidrs. Bija arī tāda aizdoma, ka šita ģēla pie vainas. Būs jāieraksta paātrinājumā Paldies, var aizvērt topiku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chakijs Posted August 8, 2010 Report Share Posted August 8, 2010 Caur AVI Conventer esi mēģinājis?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now