NcJs.^ Posted August 6, 2010 Report Share Posted August 6, 2010 Sveicināti visi!Esmu sāskāries ar problēmu.Man ir zombie+war3 serveris un mēsli tādi ka nemāku izslēgy parasto šopu "B" jo ja viņš ir ieslēgts var nopirkt armor,ggranātas utt utt. Daudzos zm+war3 serveros zinu ka rāda *this item has redicated* kkā tamlīdzīgi,kuri var tie palīdz Paldies jums! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ANALGINS Posted August 6, 2010 Report Share Posted August 6, 2010 wepons restrict Link to comment Share on other sites More sharing options...
NcJs.^ Posted August 6, 2010 Author Report Share Posted August 6, 2010 Un kā to var dabūt gatavu??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Su1c1deR Posted August 6, 2010 Report Share Posted August 6, 2010 Ludzu nakamreiz centeis ari pats pameklet Link to comment Share on other sites More sharing options...
NcJs.^ Posted August 6, 2010 Author Report Share Posted August 6, 2010 (edited) Nū es domāju ka tur nevajag pluginu,bet paldies tev brāl! Viss aizgāja. Var TC. Edited August 6, 2010 by NcJs.^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts