raimoo1 Posted August 5, 2010 Report Share Posted August 5, 2010 Sveicinati vai kads zin kko par I-radio un tam lietam. ja ir tadi cilveki ludzu uzrakstiet te un es jums talak jautasu pa PM Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tenchy Posted August 6, 2010 Report Share Posted August 6, 2010 varbūt vienkārši pasaki ko tieši tu gribi panākt? Varbūt varēšu izpalīdzēt! Link to comment Share on other sites More sharing options...
raimoo1 Posted August 6, 2010 Author Report Share Posted August 6, 2010 (edited) Tenchy said: Es gribu lai man palidz ar tadu lietu ka mainit DJ. kad piemeam man viss iet uz SAM Broadcaster un es gribu lai kāds pastāsta kā var uzstādīt kad cits var pieslēgties pultij no cita pc Edited August 6, 2010 by raimoo1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
boyg Posted August 6, 2010 Report Share Posted August 6, 2010 raimoo1 said: Labi, Tu lieto SAMB, bet serveris? Shoutcast, Icecast? Link to comment Share on other sites More sharing options...
raimoo1 Posted August 6, 2010 Author Report Share Posted August 6, 2010 boyg said: Shoutcast Link to comment Share on other sites More sharing options...
boyg Posted August 6, 2010 Report Share Posted August 6, 2010 raimoo1 said: Un kur ir problēma? Uz servera izveido playlisti, kura automātiski ies uz apli, kad neviens nebūs pieslēdzies, savukārt, ja kāds vēlēsies pieslēgties, tad droši to varēs darīt izmantojot iepriekšminēto SAMB, vai pat Winamp Shoutcast klientu, ievadot IP un paroli. Link to comment Share on other sites More sharing options...
raimoo1 Posted August 6, 2010 Author Report Share Posted August 6, 2010 (edited) boyg said: Vai nu es nespratu tavu teikto vai nu tu nesprati ko es gribu. Es gribu Lai panelim var pieslegties kads cits cilveks no citas vietas TU domaji Uz html playera uzbliezst un caur linku connected ? Edited August 6, 2010 by raimoo1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
boyg Posted August 6, 2010 Report Share Posted August 6, 2010 raimoo1 said: TU domaji Uz html playera uzbliezst un caur linku connected ? Nē, pieslēgties caur SAMB šim serverim un pie servera konfigurācijām pieļaut iespēju atvienot šo (nosauksim to par botu), kurš automātiski atskaņo dziesmas pa apli. Protams ir arī iespējams ar to visu variēt, bet tur jau ir nepieciešamas diezgan plašas programmētāja zināšāšanas, ja to nav, tad protams viss atdūras uz to, cik daudz no savām finansēm vēlies šajā radio guldīt. Lai veicas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now