Ziepe Posted August 4, 2010 Report Share Posted August 4, 2010 (edited) Tu "Krutais" hackeri, blje. Atpisies no muusu komuniem... Taatad muusu komuuns tika uzhackots un kaa skatos ne tikai. D-night,retry.lv arii ir uzhackots un vel paaris citu komuunu. Zinas naak ka tas ir kaads no juusu gigna. Mo6 tev ir kaifs tur nobrucinaat citus komuunus, mo6 kruts juuties, bet tu idomajies ka cilveki ir sviedriem pulejushies, maksajusi lai dabutu normalu komunu? Prikols tev kaut ko te dariit? 4ist Lohs Ne cilveeks. Edited August 4, 2010 by Ziepe Link to comment Share on other sites More sharing options...
traktorists^ Posted August 4, 2010 Report Share Posted August 4, 2010 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oddijs Posted August 4, 2010 Report Share Posted August 4, 2010 pēc tava teksta vien var saprast cik normāla jums ir komūna Link to comment Share on other sites More sharing options...
anti jesuz Posted August 4, 2010 Report Share Posted August 4, 2010 BEEF KAPEC TU TA DARI? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy Posted August 4, 2010 Report Share Posted August 4, 2010 nu vot, laikam pārāk maz pūlejušies, ja ir izdevies uzhakot jūsu komūnas. p.s. Lūdzu nesajaukt Emptyziepes ar šito brīnumu, jo šis cilvēks nav no gigna Link to comment Share on other sites More sharing options...
boyg Posted August 4, 2010 Report Share Posted August 4, 2010 Manuprāt tagad, izlasot Tavu ierakstu, šim cilvēkam radīsies lielāka vēlme šīs vietnes uzlauzt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AmE Posted August 4, 2010 Report Share Posted August 4, 2010 Nesaprotu, kapēc viņš domā, ka tieši no gign kāds to dara Link to comment Share on other sites More sharing options...
entw Posted August 4, 2010 Report Share Posted August 4, 2010 /FLAME ON! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kiwix Posted August 4, 2010 Report Share Posted August 4, 2010 (edited) Nuu, es varu teikt, ka d-night datu bāze ir bijusi daudziem pieejama :DD tas tā... jau sen... EDIT. un tāpēc, mošk kādam apnika un tas to arī izmantoja ;DD Edited August 4, 2010 by Kiwix Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted August 4, 2010 Report Share Posted August 4, 2010 http://www.kasjauns.lv/lv/news/ziemelkorej...p;news_id=25919 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted August 4, 2010 Report Share Posted August 4, 2010 noteikti kads sikais kaut ko padzirdeja par to virusu, kas te vakar gignaa uzbruka un protams kaa jau kla4a isti neizpratis problemu izdomaja pazinjot, ka hakeris ir gign useris Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kavacky Posted August 4, 2010 Report Share Posted August 4, 2010 Protams, ka vēl 50 arī manā kontā, jo citādi mierā jūs liks tikai Tom., bet ne es. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SaS^MAN Posted August 4, 2010 Report Share Posted August 4, 2010 Man vari skaitīt 5ls, jo man ir jūsu datubāzēs & shit esmu daudzko saspēries. Es apsolu, ka es vairs tā nedarīšu, ja būs samaksāta naudiņa. + Tu aizmirsi es vēl arī uzhakoju revenge, ctts, wos. Link to comment Share on other sites More sharing options...
retry.lv Posted August 4, 2010 Report Share Posted August 4, 2010 Dari to pēc Septembra :D Nja, es nedomaju ka tie bija hakeru uzbrukumi, vismaz man tā nebija, hostings gluko kārtējo reizi, bet ir viens gadijums, kad tika tas izdarits, nu nav diezko kruti citiem izjaukt visu pasākumu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lumpy Posted August 4, 2010 Report Share Posted August 4, 2010 (edited) Pie visa vainīga ir Ilzīte. P.S. Viņa cep traki garšīgas kūkas. Es tās saēdos un vairs nekontrolēju sevi. Hakoju visu uz velna paraušanu, īpaši mazākas komūnas. Piedodiet. Cenšos sevi turēt grožos, bet tās Ilzītes kūkas.. Edited August 4, 2010 by Lumpy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now