SheYn Posted August 3, 2010 Report Share Posted August 3, 2010 Vēlos uzzināt, vai ir jēga pirkt AGP videokarti un likt iekšā vecajā datorā. Neko dižu es negribu spēlēt, vajag tikai lai wow iet gludi un uz smuku grafiku. Mans dators : Intel?,Pentium? 4 CPU 3.00 GHz, 1GB ram Link to comment Share on other sites More sharing options...
CreativeNemesis Posted August 3, 2010 Report Share Posted August 3, 2010 nu ja tu skaidri zini , ka tev uz mātesplates ir AGP slots - droši , tik skaties vai ir jaudīga tā video karte... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SheYn Posted August 3, 2010 Author Report Share Posted August 3, 2010 ...ja es ,piemēram, paņemu lietotu Sparkle Geforce 7600Gs 256mb Ddr2... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SnowY^ Posted August 3, 2010 Report Share Posted August 3, 2010 Negribu neko sliktu teikt, bet tās 7600GS sparkles daudzas ir sajātas, es arī vienu tādu biju paņēmis, no sākuma gāja labi, pēctam parādijās visādi defekti. meklēju atbildes googlē ,bet tur tik atklāju daudz tādu pašu sūdzību kā man, bet nevienam nebija atbilde, tākā biju arī ņēmis lietotu, samainīt jau vairs nevarēju, + viņai vel ir pasīvā dzesēšana, mūsu karstajā laikā kas tagad ārā ir viņai būs papildus slodze, ja vel iepriekšējais īpašnieks būs kautko ķimerējies gar heatsinku, tad tev tāpat kā man nāktos atvadīties no vinas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SheYn Posted August 3, 2010 Author Report Share Posted August 3, 2010 (edited) ja godīgi,neko no tām videokartēm nesaportu. varbūt kāds var ieteikt kādu līldz 40ls Edited August 3, 2010 by SheYn Link to comment Share on other sites More sharing options...
CreativeNemesis Posted August 3, 2010 Report Share Posted August 3, 2010 (edited) nu ja gribi lai kāds iesaka , tev derētu pateikt kāds AGP veids tev ir ... jo ir vairāki ( AGP 8x , 4x UTT. ) Lai nu kā , bet vienīgās ko es pamaniju un bij 30 Ls robežās - nelietotas - Nvidia Geforce 6200 un Nvidia Geforce FX5500 un ATi Radeon 7000 ( par ati neesmu īsti pārliecināts ka tieši tā saucās , bet uz to pusi ) daudz nebij... Laigan es paskatijos bik un atradu ATi Radeon HD 3450 tikai pa 39Ls un 3650 pa 40Ls Iesaku ņemt 3650 - daudz jaudīgāka .... pameklē internetveikalos vai ieej salidzini.lv , ieraksti agp ATi radeon HD 3650 un aiziet Edited August 3, 2010 by CreativeNemesis Link to comment Share on other sites More sharing options...
overmind Posted August 3, 2010 Report Share Posted August 3, 2010 Ja gribi lai iet gludi un smuki vajadzēs arī vairāk ramu, jo wows to diezgan rij. Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted August 3, 2010 Report Share Posted August 3, 2010 Njaa, WOWam ir tendence vairak rit ramu pie lieliem bariem nevis video... Just like APB Link to comment Share on other sites More sharing options...
SheYn Posted August 4, 2010 Author Report Share Posted August 4, 2010 man ir J5C1 slots t.i. 4x Link to comment Share on other sites More sharing options...
CreativeNemesis Posted August 4, 2010 Report Share Posted August 4, 2010 ar 4x slotu neko neatradu Tu teici vai ir jēga pirkt vidoekarti un likt VECAJĀ datorā - jautājums - kas ar jaunu tad ir noticis ? ar to tak ar varēji spēlēt ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SheYn Posted August 4, 2010 Author Report Share Posted August 4, 2010 http://www.xnet.lv/index.php?zoomid=161430 ir 4x,bet tur atkal ir vajadziigs 4-Pin ATX Power Connector,kas man nav brivs. teicu "vecejaa datoraa",jo vins vnk ir vecs. jauns man pagaidam nav, un,kad buus nauda, tad pirksu portatiivo Link to comment Share on other sites More sharing options...
CreativeNemesis Posted August 4, 2010 Report Share Posted August 4, 2010 tad labāk pataupi naudu , un nopērc jaudīgu portatīvo.. ( tik skaties lai nav kāda Intel iebūvētā videokarte tur iekšā ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
thydevil Posted August 4, 2010 Report Share Posted August 4, 2010 Ir 4x plates kas atbalsta 8x kartes. Vajag palasiit. Man pasham uz 1 pc taads setups. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SheYn Posted August 4, 2010 Author Report Share Posted August 4, 2010 (edited) man ir D865perl un atbalsta AGP Graphics Cards 4X and 8X at 1.5 and 0.8 Volt supported Edited August 4, 2010 by SheYn Link to comment Share on other sites More sharing options...
SheYn Posted August 4, 2010 Author Report Share Posted August 4, 2010 ir vērts ņemt kādu no šīm - 1 2 3 4 5 ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
CreativeNemesis Posted August 5, 2010 Report Share Posted August 5, 2010 (edited) nu piekto varētu , laigan ja tu 3650 varu dabūt , tād būtu labāk EDIT : ieej http://www.gpureview.com/show_cards.php un salīdzini katru karti - labāko ar ņem Edited August 5, 2010 by CreativeNemesis Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now