Jump to content
GIGN Forum

Acc Uz Css!


Recommended Posts

1. 23.

2. Studēju RTU Enerģētikas un elektrotehnikas fakultātē.

3. Sāku spēlēt CS 16 gados.

4. Beidzot būs kārtība. Nesaku, ka viņas vispār nav, bet sanāk ļoti bieži spēlēt, kad nav adminu, bet pilns ar čīteriem.

5. Spēlēju visdažādākajos laikos, gan no rītiem, gan pa dienu un ārī dzen vakaros.

6. http://stats.gign.lv/css/hlstats.php?mode=...mp;player=10298

Vienu brīdi aktīvi darbojos http://www.gign.lv/forum/index.php?showtopic=46145&st=0 sadaļā, visi mani ziņotie čiteri tika nobanoti. Pārstāju ziņot, jo Nak3D vienu brīdi nebanoja, zuda jēga ziņot, ja čīters pēc ziņojuma vēl nedēļu spēlēja. Saprotams, ka Nak3D ir maz laika, tāpēc esmu gatavs ziedot savu laiku un uzturēt kārtību serverī !

Vēlos šādas tiesības slap, slay, kick, gag. Cik saprotu ban nevar dabūt uzreiz, tāpec neminēju ban !

Link to comment
Share on other sites

Vecīt, tu šodien ar aimu nespēlēji? Ieskrēju serverī zem feik nika, lai skatītos citu čīteri, bet, še tev, uztrāpīju tevi pirmo. Kamēr mainīju niku, lai varētu tevi nobanot, tikmēr tu pazudi :(

Link to comment
Share on other sites

:(

col, kas tās par muļķībām, ja ir iespējams, paskaties no manas IP ir spēlēts tikai ar vienu niku ! Es pārpratu, domāju, teici, ka es zem cita nika ! Nu to takš var ar demo apskatīties, nav tak nekādu problēmu !

Edited by miiUNzee
Link to comment
Share on other sites

Nejau tieši tajā, ka es nobanošu to čīteri slēpjas tā reporta sāls. Daļēji tā arī ir, bet tas ko es vairāk skatos, ir tas, vai Tu māki atšķirt cilvēkus no labiem spēlētājiem un tiem, kuri vienkārši prasmīgi slēpj wh.

Jā, Tu esi reportējis cilvēkus ar aimu un izteiktu wh, bet tas nav rādītājs, es veljoprojām nēsmu 100% pārliecināts par tevi.

Tā man nav nekādu pretenziju pret tevi, ja nu vienīgi tas, ka Tu dažreiz palaid muti.

Daram tā, ja Tu reportēsi pāris čīterus, kuri slēpj WH(teiksim kādus 5-10, skatīšos pēc tā, kādā veidā slēpj), būsi mazliet piezemētāks ar saviem komentāriem, tad tiesības uzlikšu.

P.S. col, kas tā bija par karti, kur Tu redzēji aimu?

Link to comment
Share on other sites

Cmon, tas tak neesmu es, tajā laikā gaļu cepu ! To tak var pārbaudīt pēc IP ! Es visu laiku spēlēju no vienas IP adreses. Ar emku spēlēju bez klusinātāja, tur kāds ar manu niku ir laidis ! Var kaut kā piereģistrēt niku, lai neviens cits nevarētu ar viņu spēlēt ? Lūdzu noskaidrojiet, kas ar manu niku ir spēlējis un nobanojat, salīdzinot IP noteikti uzpeldēs kāds pazīstams spēlētājs !

Link to comment
Share on other sites

Karoče ar tavu niku bija spēlējis čalis ar niku - [oMg] *kitok*, zināms arī kā vienkārši *kitok* ar dažādām variācijām.

Enivei, mēs paliekam pie tā ko es teicu, par tiesībām. Uzlikšu uzreiz, ka būšu pārliecinājies un nosūtīšu tev pm.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...