bloodlord Posted October 21, 2005 Report Share Posted October 21, 2005 nu ta es ari beidzot uzliktu to x3m cfg , protams fps gan ir palicis daudz labaaks bet ir viena kjibele ar microfonu man vinsh kka atpaliek , kad es pasaku kkadu tekshu es pec tam pats to visu dzirdu savaas austinjas , ka to vareetu izlabot un vel ari tas ka caur dumiem neparadas nick Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted October 21, 2005 Report Share Posted October 21, 2005 vot par to prikolu ka caur dūmiem niks nerādās es ar nesaprotu. Pēc idejas tā vajag būt? Tā nevajag būt? Ja tas ir tas skaitās čītošana? Vai kā. a par atpalikšanu pirmo reizi dzirdu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ExtraOrdinary Posted October 21, 2005 Report Share Posted October 21, 2005 to vajadzeeja kkur mic settingos imho ieksh wina ie/iz-kjekseet.. tipo mute mic`am or smthn Link to comment Share on other sites More sharing options...
narkoze Posted October 21, 2005 Report Share Posted October 21, 2005 iedo linku kur nokachat to x3m cfg kkur pazudis ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jurko Posted October 21, 2005 Report Share Posted October 21, 2005 Principaaa duumos nikiem nevajadzeetu paraadiities Link to comment Share on other sites More sharing options...
.em^ Posted October 21, 2005 Report Share Posted October 21, 2005 ja caur smoku nevajag radities nick un man ar x3m cfg nevar rapties pa slipajam sienam, kipa ar to cfg es svertu 100kg un nekur nevaru uzrapties . Link to comment Share on other sites More sharing options...
fuj1tsy Posted October 21, 2005 Report Share Posted October 21, 2005 nu tad taa ... viss ir ljoti vienkaarshi ... blood -tev vajag vienkaarshi pamainiit ieksh mic iestatiijumiem shaadas taadas fignjas(kaa tev pasham labaak tiik) un viss buus oki! macho - duumos nikiem nevajag raadiities em^ - tas ir kaut kaads gljuks jo es ar x3m configu speeleeju jau 3 meeneshus n nekaadu huinju nav bijis! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bloodlord Posted October 22, 2005 Author Report Share Posted October 22, 2005 thx par to pashu es tiku gala ar to problemu izdzeesu visus volume setingus un lidz ar to uzliekas automatiiski defaultie Link to comment Share on other sites More sharing options...
kiA Posted October 22, 2005 Report Share Posted October 22, 2005 labaak speleet po defaultu Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted October 22, 2005 Report Share Posted October 22, 2005 bet agrāk rādījās Link to comment Share on other sites More sharing options...
bloodlord Posted October 22, 2005 Author Report Share Posted October 22, 2005 man ar likas ka agraak raadijas bet tagad ne Link to comment Share on other sites More sharing options...
cIm- Posted October 22, 2005 Report Share Posted October 22, 2005 labaak speleet pa prosto Link to comment Share on other sites More sharing options...
slc Posted October 22, 2005 Report Share Posted October 22, 2005 nu taa kaa te ir topiks par mic., tad es ar pie viena izmantoshu izdeviibu pajautaat. Tas buus driiaak par mic. ieksh windows! tad, kad runaaju ar kaadu pa skype (man ir taads liels mikrofos pie monitora, nevis pie austinjaam), man tas windows mic. volume pats krukjiijaas augshaa, ka citiem baigaa shnjaakonja, kad es runaaju! ik pa briitinju uzlieku liidz minimaalajam, a shis atkal peec kaada laika uzlec atpakalj un baigie blakus trokshnji uzreiz dzirdami! man taa te staastija, ka manuaali varot uzlikt tikai atsevishkjaam sjanjas karteem nevis integreetajaam! a varbuut, tomeer, kaads zin??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
.em^ Posted October 22, 2005 Report Share Posted October 22, 2005 Izdzesu cfg, palaidu cs lai iet pa defulto un pectam iemetu atkal cfg(labo) ieksha un gljuks beidzas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now