Ekanz Posted June 3, 2003 Report Share Posted June 3, 2003 /me shokaaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
ownage Posted June 9, 2003 Author Report Share Posted June 9, 2003 [GIGN] ownage (99), hmm, sounds good ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest blody Posted June 16, 2003 Report Share Posted June 16, 2003 Parasti taadaa gadiijumaa, visi speeleetaaji nomaina nikus, lai neizraadiitu savu neprasmi!!!!! Labaak tomeer ieiet ar citu niku!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted June 16, 2003 Report Share Posted June 16, 2003 labaak nemiizt un spelet normali, pat tad ja tev miinusaa ir... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ChordG[Genz] Posted June 19, 2003 Report Share Posted June 19, 2003 Jaa bet ieliec botu ar savu niku no tevim baidas vis vairak vot tas buutu cool ja kadslunis ari uzkertos... Labi worm piedod ka iejaucos seit bet ludzu paskaties sadalu Par klanu un Klans uzaicina.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ChordG[Genz] Posted June 19, 2003 Report Share Posted June 19, 2003 Un ko tas Unable jums seit vel cienaa ir?? heh:) nevar buut... neticas... ceru ka ta nav.... vismaz seit jus izskataties diezgan priecigi par to ko vins postoja bet nu iedzeram un dzive talak iet...... Klau worm iedod man admin slotu plz es diezgan biezi speleju jusu serveri un biezi nav vietas tad nu butu jauki ka butu man admin slots unvotes Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hainy Posted June 27, 2003 Report Share Posted June 27, 2003 ChordG man liekas ka tu biki saac paarforseet. Ta4u padomaa reaali - tu neesi admins un tev nebuus adminslots neviens. Neviens tev to nepieshkjirs . Vienu gan esmu dziivee sapratis: viss ir jaanopelna, jo no gaisa nekas nekritiis. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ChordG[Genz] Posted June 28, 2003 Report Share Posted June 28, 2003 Hainy ludzu nesacelies pret mani bet labak aizliec kadu labu vardu par mani :"( Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hainy Posted June 29, 2003 Report Share Posted June 29, 2003 Aizlikt kādu labu vārdu jau es varu par tevīm, bet vai to kāds ņems vērā ? That`s the question. Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted June 29, 2003 Report Share Posted June 29, 2003 ha ha - nu LOGJISKI ka nee prieks vismaz ka saprati... Link to comment Share on other sites More sharing options...
stumbrs Posted June 29, 2003 Report Share Posted June 29, 2003 macho ja tu uzliki vinjam banu kaa ta vinjsh var poustot Link to comment Share on other sites More sharing options...
radler Posted June 29, 2003 Report Share Posted June 29, 2003 ' date='Jun 19 2003, 06:29 PM'] es diezgan biezi speleju jusu serveri un biezi nav vietas tad nu butu jauki ka butu man admin slots unvotes hehe chordg pec manam doma tev nekadu slotu nevajag tik biezhi cik tu speelee... es gandriz visu dienu esmu gign (kad nav skola tagad ir ) un redzu tevi ja vispaar palaimeejaas augstaakais vienu reizi dienaa kaut kur pus stundu liidz stundu nu varbuut ka es arii kljuudos noteikti ka arii ir kaads iznjeemums ^^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
ChordG[Genz] Posted June 30, 2003 Report Share Posted June 30, 2003 Eh da labi viss beidzam sito sarunu pilniga bezjega mavho uztur savu skepsi un citi censas manos postos atrast kaut ko launu nu piiiiiz...............c Link to comment Share on other sites More sharing options...
ChordG[Genz] Posted June 30, 2003 Report Share Posted June 30, 2003 macho ja tu uzliki vinjam banu kaa ta vinjsh var poustot Psc nah kads vispar jabanno? tev patiktu stumbr ka tevi nobannotu?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted June 30, 2003 Report Share Posted June 30, 2003 skat te topic closed Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts