Izliecies Posted August 12, 2010 Report Share Posted August 12, 2010 Nu tu taču esi idiots. Tu ko, gribi, lai mēs tavā vietā izlemjam? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gign member Posted August 12, 2010 Report Share Posted August 12, 2010 nee vinsh grib , lai iesak vislabaako variantu. lohs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RJ8 Posted August 12, 2010 Report Share Posted August 12, 2010 kā tādi atrod gign ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
rikshotajs Posted August 13, 2010 Author Report Share Posted August 13, 2010 (edited) nu blja zb, jus tac te dazi vispar esat idinji... es iedevu 2 variantus, abi ir vienadaa cenaa, vienkarsi prasu kurs no variantiem ir labaks, ja nav ko uzrakstat Edited August 13, 2010 by rikshotajs Link to comment Share on other sites More sharing options...
thydevil Posted August 13, 2010 Report Share Posted August 13, 2010 Nu tad klusee un njem to ko dateksaa sataisiiji - buus labi. Tad visi no jums, kas maksā naudu katru mēnesi, lai skatītos TV ir idioti un jūs neveidojat savu personīgo dzīvi. Daunisma kalngals. Visu dienu seedeet pie datora. Visu dienu seedeet pie TV. Atshkjiriiba? Un BTW, es gribu redzeet kaa vesela gjimene vienlaiciigi speelee piemeeram WoW uz 1 akaunta. P.S. es nemaksaaju par TV deelj forshaa kabeliisha. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rikshotajs Posted August 13, 2010 Author Report Share Posted August 13, 2010 A ja es peerku xbox 360 kada ir starpiba kadu es perku? piem salidzini.lv ir xbox 360 par 220ls un ir par 380ls? Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted August 13, 2010 Report Share Posted August 13, 2010 (edited) Visu dienu seedeet pie TV. Atshkjiriiba? Un BTW, es gribu redzeet kaa vesela gjimene vienlaiciigi speelee piemeeram WoW uz 1 akaunta. Nav atšķirība. Visa ģimene var spēlēt XBox spēli vienlaicīgi. Nu tur drošvien ir dažādas komplektācijas. XBox Arcade, Xbox Elite, tagad jaunais Xbox Slim, kādai vēl klāt kāda spēle, etc, etc. Edited August 13, 2010 by minOrity Link to comment Share on other sites More sharing options...
Izliecies Posted August 13, 2010 Report Share Posted August 13, 2010 Labāko variantu viņam ieteica jau sen. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Endijs_Dzerkalis Posted August 13, 2010 Report Share Posted August 13, 2010 Smieklīgi, varu saderēt, ka rikšotājam nav ne vairāk kā 14. gadi, kurš NESAPROT PATS KO GRIB. Tad bērniņam vajag KRUTU pc, lai pavelk GTA IV uz max(kas ir stulbi), tagad jau sāk pēkšņi domāt par xbox360... ēēē, ir arī PS3, padomā par to arī, un PS2, PS1, xbox, PSP.... Padomā, kuru tu gribi, izvēles daudz... Link to comment Share on other sites More sharing options...
rikshotajs Posted August 13, 2010 Author Report Share Posted August 13, 2010 tu dauni man nav 14 un es vienkarsi mekleju variantus es neesmu tik bagats lai vienkarsi samaksatu 500ls un dzivotu chilaa, es gribu lai var normali paspelet speles un vel padomasu vai pirkt pc vai xbox 360... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now