Jump to content
GIGN Forum

čīkst


enfuego777
 Share

Recommended Posts

Patriot, tu esi vai nu stulbs, vai bremzetais igaunju puika... Nav te visiem naudas mainit detaljas pa labi un pa kreisi un ne visi grib parinstalet windas. otrkart - tas ko piedava tas veikals, tieshi detalju klasts ir pedejais suds, labak jau nopirkt coolermaster, corsair or zallmann un aizmirst par to uz ljoti ilgu laiku. treshkart - JAUDIGS PSU NEMAINA SKALJUMU, KVALITATI... Ja psu ir nepietiekami jaudigs - kaut kas slegsies araa un tas bus acimredzami. bet ja uz 400w sistemas uzlikt 1kw PSU NEKAS NEMAINISIES!!!!!! Lern computerz!!!1111oneoneone

Pa temai, vai nu sapisushies gultnji, vai ari kaut ka kjeraas... Ja pirmais variants - izjauc baroshanas bloku, paskaties kaads tur ventilators un aizej ar vinju uz veikalu un noperc tada pasha izmera ventilatoru un iebaz PSU... maksas kadus 3-5 latus...

Edited by b0r1ng
Link to comment
Share on other sites

Patriot, patiešām apnika. Pilnīgi katrā tavā postā kāds sviests sarakstīts, reklamējot to žīdu kantori. Paņem dajebkādu impulsu barošanas bloku, izjauc, un blenz virsū līdz sapratīsi, ka pašā barokļa shēmā nav tādas komponomentes, kas varētu izraisīt čīkstēšanu. Bloka "nevikšanai" ir pavisam savādāki sindromi.

Link to comment
Share on other sites

Atbrīvoju Patriotu uz nedēļu. Jūtu, ka nākamreiz būs perm. Fascinējoši ir tas, ka viņš mācās ar datorsistēmu tehniķi vai ko tādu.

Vainīgs ir barokļa ventilators. Paprasi mammai/tētim/sunim, lai apmaina, jo izskatās, ka tev nav pārāk taisnas rokas. Eļļošana uz ilgu laiku nepalīdz un daudziem ventiem ir grūti tikt klāt asij.

P.S. Jaucot ārā, pamēģini atcerēties kurš vads gāja uz mātes plati, kurš uz cieto disku utt.

Link to comment
Share on other sites

Ja vēlreiz uztaisīsi dubultpostu, tu arī uz nedēļu būsi brīvs.

Mirstošs ventilators nečirkst visu laiku. Kad parādās tā dīvainā skaņa, iebāzt kaut vai pildspalvas iekšiņu baroklī, lai apturētu ventilatoru. Ja skaņa pazudīs, zināsi kas vainīgs. Nedzirdot skaņu, mēs nevaram pateikt kas ir pie vainas.

Link to comment
Share on other sites

LULZ @ CASH :D

Pa teemai - doublepost - kad tu ieposto divus postus pec kartas uzreiz, bet vajadzetu redaktet iepriekshejo papildinot to... Bet ja patiesham ventilatora ir vaina un tavas rokas ir ka kalnu celsh, labak noperc patiesham jaunu baroshanas bloku... Tikai pasaki kads tev ir tagad, piemekleshu kko tikpat jaudigu un ne parak dargu

Link to comment
Share on other sites

Man ir līdzīga problēma, arī nāk skaņa no barokļa/CPU puses, grūti saprast, jo abi atrodās gandrīz viens otram blakus. Tomēr skaņa nav čīkstēšana, drīzāk tāda elektrības pīkstēšana, skaņa parādās kad pievienoju pie elektrības, nav pat jāslēdz iekšā. Bieži vien slēdzot iekšā rādijās "CPU settings have changed, press F1 to continue." ar laiku sāka parādīties "freezes" t.i. ieslēdzot datoru, tiku līdz desktopam un tad viss apstājās, bija jārestartē, bet pēctam jau gāja normāli. Tagad pirms apmēram 2 mēnešiem vairs netieku tālāk par Windowsa loadingu pat pēc restarta ( tur kur tie klucīši dzenājas :D ). Protams, atkal vajag restartēt, bet pēc restarta nekas nenotiek, nav tā pīkstiena, cietais arī neieslēdzas, vobšem nekas nenotiek, tikai melns ekrāns paliek un griežās ventilatori.

P.S - Gribēju vel pieminēt, ka biosā varu sēdēt kaut vai 24/7 ,bet Windowa loadings iet ne ilgāk par 5-7sec.

Edited by SnowY^
Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...