Jump to content
GIGN Forum

Lūdzu.


Recommended Posts

labdien, par serveriem gadu gaitā daudz esmu jau tā pat uzzinājis, bet nu visu laiku kautkas jauns un par to ari visu gribas zinat.

tātad esmu redzējis daudzos serveros ka ieroči vai vispār spēlētāji vai hostidži ir noskinoti viņiem ir cits izskats, nu piemēram- šādi vai vel sazin kā.

Bet tas ir tikai tad ja servera veidotājs to pats ir uzlicis un tas ir tikai viņa serverī, lai pēctam ejot atkal citā būtu orģināli vai arī cita servera skini.

Nu karoč es eju serverī man novelkas attiecigais skins, ieeju cita serveri tur tads nav jo nav uzstādits un ieeju taja iepriekšeja tad atkal ir jo viss ir novilkts un ir interesanti, nu ganjau saprotat.

Tāpēc es vēlējos uzzināt kā es to varu izdarīt, proti uzlikt skinus savam serveri, tagad veidojo Jail Break tapec interesē nazi pārmainīt uz rokām.

Vai ir jāvelk kada speciala programma vai vienkarši jākruķijās pa mapēm.

Ceru uz sapratni.

Link to comment
Share on other sites

This plugin allows you to replace all client's weapon models + sounds to custom skins from your server. In Example: You found a pretty M4A1 model that you want everyone to use cause it's so leet, you can download it and put it onto your server and edit the config file to use the custom M4A1's models. Sounds however only work for melee weapons (IE: knife, crowbar).

Link

Prasīja 1 minūti laika.

Edited by daviskrex
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...