Dangerous Lihs Posted July 30, 2010 Report Share Posted July 30, 2010 Principā būšu īss un konkrēts.. 1. 19 2. Students 3. Emm, nu es takā tēmēju uz tf2, bet ok, tā cs - nekas liels (admin in chill), tf2 (admin in gamerx), css (nav) 4. Principā - nekāda . Bet cik es tur spēlēju salīdzinoši maz, bet tomēr... Gīgn ir vienīgais pub serveris kurā es spēlēju.. Tā pārsvarā mix, tf2dm un gign.. Kā arī bieži kad ieiet, mazie tīņi mūld par daudz un tamlīdzīgi, kā arī pagaidām nevēlos neko vairāk par silence/mute, kick.. 5. Vakara pusē 6. http://stats.gign.lv/hlx/hlstats.php?mode=...mp;player=26200 7. Nav ko vairāk piebilst, kā redzu pilnībā noteikumiem neatbilst, bet šis ir uz labu laimi .. Tā teikt kas būs tas būs! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Natijs Posted July 30, 2010 Report Share Posted July 30, 2010 Tev nevajg. pārāk reti spēlē, lai no tevis serverim būtu kāds labums, bet kā čalis tu esi sakarīgs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
*jancis38* Posted July 30, 2010 Report Share Posted July 30, 2010 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Reverend. Posted July 30, 2010 Report Share Posted July 30, 2010 Anti, cilvēks nedraudzējas ar smadzenēm... Viņš domā, ka viņš māk spēlēt un tādējādi liela sevi, bet īstenībā ir parasts puberis.! Šim cilvēkam konkrēti NĒ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dangerous Lihs Posted July 30, 2010 Author Report Share Posted July 30, 2010 (edited) Viņš domā, ka viņš māk spēlēt un tādējādi liela sevi, bet īstenībā ir parasts puberis.! Šim cilvēkam konkrēti NĒ! Kur es esmu ko tādu teicis ? Es nekad neesmu ar tevi runājis kur nu vel spēlējis.. Takā pēc kā tu tā spried..? Edited July 30, 2010 by Lihs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Reverend. Posted July 30, 2010 Report Share Posted July 30, 2010 ? Es nekad neesmu ar tevi runājis kur nu vel spēlējis.. Takā pēc kā tu tā spried..? Idiots jau neesi, bet man nepatika, ka pārmēriji savu skillu.. + gejmerix pazuda, tagad lien šeit. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dangerous Lihs Posted July 30, 2010 Author Report Share Posted July 30, 2010 Es te esmu ko teicis par savu skillu? Un par to varēsi runāt kad būsi kaut 1x spēlējis ar mani.. + es gx pametu, jau kopš beidzu spēlēt kritos ^^.. Jebšu es tur kādu gadu esmu tik forumā sēdējis.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerrico Posted July 30, 2010 Report Share Posted July 30, 2010 rajon4ika razborkas pa PM luudzu kur admins kas rekomendee? jeb tie noteikumi tik taa simboliski? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Reverend. Posted July 30, 2010 Report Share Posted July 30, 2010 pl. uNT- , neesi nevienu reizi spēlējis kopā ? + Total Connection Time: 1d 01:55:04h Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dangerous Lihs Posted July 30, 2010 Author Report Share Posted July 30, 2010 (edited) kur admins kas rekomendee? jeb tie noteikumi tik taa simboliski? Emm, sāksim ar to kad ir 5dienas vakars.. Un turpināsim ar to kad mazliet laikam būšu pārpratis to punktu. Un jebkurā gadījumā šeit principā viss ir skaidrs.. Balstāmies uz neizskaidrojamiem pieņēmumiem (saucot mani par dauni un tamlīdzīgi kautgan nav redzējis pat). Var redzēt cik šī komūna ir kulturāla un atvērta pret jaunpienāciejiem, turat buru veči ! To unt - Amm jā, toreiz no rīta divas mapes ar soļuku (nepiebildīsim kad es esmu mediks) , pohains Lai gan es teicu 3dz kad nevarēšu paspēlēt Edited July 30, 2010 by Lihs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Reverend. Posted July 30, 2010 Report Share Posted July 30, 2010 Laiks, kurš ir nospēlēts serverī ir niecīgs + vienīgie mēlsi serverī ir PTTP(iespējams savādāk) klans. Kuri nemāk izmantot citus saziņas līdzekļus. Un visu laiku runā spēlē. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerrico Posted July 30, 2010 Report Share Posted July 30, 2010 nu redz, neatiecini to uz visu komuuna jo visa komuuna nav izteikusies Link to comment Share on other sites More sharing options...
DominiX Posted July 31, 2010 Report Share Posted July 31, 2010 (edited) Nu bet tu vari vienu gaišu punktu uzrakstīt, kam tev uz šo brīdi to accessu vajag? Ļoti reti sanāk kādu pieklusināt, parasti pietiek ar mutisku vai rakstisku aizrādījumu. Pagaidām čīteru ar nav bijis pārāk daudz. unts mazliet skarbāk pateica to, kā tu izturies pret spēlētājiem, kas ir tavuprāt "neskillotāki" par tevi un to tu esi vairākkārt uzsvēris gan spēlē, gan citur. Nepatīkama attieksme. P.S. citāts no etf2l: -26 years old. Kāpēc jāmelo? Manuprāt tev nav tas access nepieciešams. Edited July 31, 2010 by DominiX Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted July 31, 2010 Report Share Posted July 31, 2010 sakars man ar tf2 mazs, tik gribeju iestarpinaat, ka ar attieksmi viss ir ok pret jauninajiem, te vienkarsi runa bez aplinkiem, tu esi jauns, zaljsh, lai pretendetu uz kaut kadam tiesibam kada no serveriem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dangerous Lihs Posted July 31, 2010 Author Report Share Posted July 31, 2010 (edited) P.S. citāts no etf2l: Kāpēc jāmelo? Manuprāt tev nav tas access nepieciešams. Kā jau minēju tikai lai apklusinātu .. Kā tad es izturos man liekas kad tāpat kā pret pārējiem, ja dara muķļības tad es mazliet uzbļauju un viss . Es nekad internetā nesaku savu isto vecumu tie visi ir random Un unt es jau sākumā pieminēju kad spēlēju nepārāk bieži Edited July 31, 2010 by Lihs Link to comment Share on other sites More sharing options...
jonathan Posted July 31, 2010 Report Share Posted July 31, 2010 Neesi iipashi piemeerots. Topiks neatbilst prassiibaam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts