Jump to content
GIGN Forum

Modern Warfare 2


Tenchy
 Share

Recommended Posts

Single plejers bija foršs, bet īss. Un es uzskatu, ka tas bija labākais single player game ar visiem tiem ūber effektiem un storiju, un tas, ka tur nenotiek tikai tuksnesī jēla šķaidīšana, bet gan visur..Bet, protams, vien no galvenajām spēles sastāvdaļām ir multi-players. Protams, arī ir ok, bet tomēr dēļ multiplejera es nemaksātu 60euro, tādēļ nopirku to 1C no 636 kopiju pa 12ls laikam, kas ir ok, tik krievu valoda.

Tākā ja esi rīdzinieks ej uz 636 veikalu Čaka ielā, netālu no "Lāčuka", un tur pērc rus versiju, ievadi stīmā kodu un būs eng versija, pašam negribējās pisties samirinājos ar rus versiju.

Link to comment
Share on other sites

Jā var, pieņemsim, es. Nopirku veikalā 636 spēli cod:mw2 pa 12ls ja nemaldos, tad sāku instalēt un man automātiski pieprasīja stīm kontu uz kura instalēt, norādīju savējo un turpināju instalēt, tad ieinstalēju un library rādās tā spēle viss ok, tik būs krievu valoda, ja nu tik ļoti besī krievu valdoa, tad var to cdkey iekš diska ierakstīt stīmā opcijās un būs eng valoda, cik saprotu.

Link to comment
Share on other sites

L4D cut versijā ir mazāk vardarbības (asinis etc.). Ar MW2 drošvien ir tāpat.

EDITs neilgi pirms tava posta:

g2play es redzu tikai uncut un german versijas. German tev laikam neies, jo vajag german IP. TF2 german versijā novācot pretinieku nevis pašķīst asinis, bet lido visādi zobrati, mīkstās mantiņas un citi sūdi.

Link to comment
Share on other sites

Vārdu sakot blood and gore to the minimum?

Tā kā vācu tf2, nevis asinis, bet uzgriežņi, končas un atsperes? :D :D

EDIT - čista, nemaz nepamaniju ka tas ir german. pameklēšu citos saitos

Edited by Tenchy
Link to comment
Share on other sites

Sorry par ūbernoobošanu un triple post, bet šis ir pelnijis atsevišķu postu!

Tātad. spēli nolādēju šiet > http://btjunkie.org/torrent/Call-of-Duty-M...74f4849d389aa60

Izmantoju pamācību no šejienes > http://alteriw.net/viewtopic.php?f=3&t=24

Noskaties video, tur apakšā ir vajadzīgie faili kas jānolādē, pēc tam var pievienoties serverim, kurā es šodien redzēju 3800 cilvēku. Tāda kā lobbiju tipa sistēma, pievienojies, sagaidi kamēr visi atnāk (1-2min) un mauc.

Paspēlēju 1 - 1,5h, dabuju jau 12lvl! jautri, viss strādā, nelago. Neredzu jēgu pirkt spēli!

Link to comment
Share on other sites

Nevar spēlēt ar tiem kuriem ir orģinālā versija. Lai spēlētu šo versiju cilvēki gaidīja labu laiciņu pirms mw2 iznākšanas. Tātad iztērēju 12 Ls nebija jāgaida pusgads, lai spēlētu, varu spēlēt ar visiem normālajiem čaļiem.

Link to comment
Share on other sites

Come on... Nopirkt speeli par pa 20 lati nau jau zheel... Es jau saprotu ka prieksh mums tie 40-50 $ ir daudz salidzinot ar Ameriku\Eiropu, bet tik un taa, man liekas ka zogam mes pietekami daudz - filmas, muziku, speles. ja jau pirmas divas lietas mum nekas netrauce komfortabli luureet tad jau speeles it iipashi online speeles vareetu jau nopirkt...

PS: bad Company 2 maksaja 13 latus, shaubos ka te ir daudz cilveku kas nepalidzetu tev nopirkt to key ja parsutitu naudu... Piem es, ja vajag - niopirksho ko vajag un atsutishu keju jo pasham praktiski vissas speles ir..

Edited by b0r1ng
Link to comment
Share on other sites

ak dievs, tak beidzat piekasīties.... es neteicu ka atbalstu DICE... es vnk teicu ka pietiekami ir atbalstīti izstrādātāji (kā tādi, vispārīgi)... man ir labi ar to kā tagad varu paspēlēt! Nevajag man naudu izmest! ;)

Link to comment
Share on other sites

Gruti pateikt. Ja salidzinat banlistus ar speletaju kopskaitu - tad apmeram tik pat. Bet diezgan liels labums ir taja ka BC2 spele vecaki cilveki un ja ir labs skills tad nesaks brekt ka esi 4iteris utt...

Link to comment
Share on other sites

+ BC2 ir tas ka viņi necenšas izzīst naudu :>

MW2 pērkot jāreiķinas ar to ka jāpērk papildus 2 dlc kas ir vēl ap 10 ls, ja ne vairāk :D

Bet nu galvenais iemesls kapēc nenopirku ir dēļ tā ka nav dedicated servaki.

Bet nu šad tad uzkapāju veco MW :>

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...