Tenchy Posted July 29, 2010 Report Share Posted July 29, 2010 Kur visi bad company 2 spēlmaņi pazuduši? Atceros ka teddy laikam nevarēja spēlēt, jo kkādus sūdus savārija, un otrs čalis kurš man ir bad company friendos, nav redzēts online. Nav kāds kas vēlas pa vakariem paspēlēt? Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted July 29, 2010 Report Share Posted July 29, 2010 Nak3D () grib. Meklē viņu stīmā pēc cashLV. P.S. Viņš māk tikai kempot ar snaiperi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted July 29, 2010 Report Share Posted July 29, 2010 Labak jau mekle tautu totalbf.ru community ar ko rukat... Vai arii battlefield.lv Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nak3D Posted July 29, 2010 Report Share Posted July 29, 2010 Jāā, jāa aicini mani stīmā, iesim bliezt vaļā! Nesen sāku spēlēt un jau esmu nonormāli kruts specops. Spēlē meklē zem nika - MeetTheHeadshot, stīmā cashLV Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy Posted July 29, 2010 Report Share Posted July 29, 2010 kādus sūdus? viss kārtībā, varam spēlēt, bet divatā būs diezgan garlaicīgi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tenchy Posted July 29, 2010 Author Report Share Posted July 29, 2010 man mazas aizķeršanās. šonakt nolādēšu pa jaunu. rīt/parīt varēsim uzspēlēt 3jatā. Es atcero ka tu teici ka tev kkas ne tā izgājis un ka kādu laiku nevarēšot spēlēt! Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted July 31, 2010 Report Share Posted July 31, 2010 Ja kads grib - infgame nick - b0r1ng.0_o (taa ari trakstaas ar aciim), steam name b0r1ngzor Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tenchy Posted August 3, 2010 Author Report Share Posted August 3, 2010 atrisināju radušās problēmas. Varu atkal ar jums pa vakariem paspēlēt! Steam commmuuniityyy>>>> http://steamcommunity.com/id/tf2orchid In game > Fists of Fury Link to comment Share on other sites More sharing options...
cs_parodija Posted August 3, 2010 Report Share Posted August 3, 2010 (edited) Nav man stīmotais BC2, bet spēlēju ar savu cd :> Ingame nick Parody. Btw labs rush serveris Lionguards UK, spēlēju pārsvarā tur. btw krievu servaki sux, lago kakas Edited August 3, 2010 by cs_parodija Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted August 4, 2010 Report Share Posted August 4, 2010 Zviedru serveri vislabakie. Piemeram Gotland... Labs skills un pings... Sen protams jau nespeleju uz pubiem bet kad maucu tautas bija daudz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tenchy Posted August 6, 2010 Author Report Share Posted August 6, 2010 Vakar uzrāvu kādas 2h kopā ar pazīstamu britu. Bijām vienīgie wannabe snaiperi komandā! Forši bliezām. Kārtīgi aptīrīt pretinieku komandu pa abiem var, kad šie pie tiem..ēm kā sauca..poh - intel`iem lien, lai bumbu liktu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nak3D Posted August 6, 2010 Report Share Posted August 6, 2010 To sauc par Rush. enivei rush sux, oriģinālais conquest teh bhesthest. Btw, kas īsti notiek ar pingu, pie serča vienmēr uzrāda pingu 999 visiem serveriem, protams realitātē tā nav. Vidēji pa EU, cik esmu spēlējis pings ~150. Var k-kā reāli uzzināt neieejot serveros kāds ir pings? Ja kādam ir EU conquest serveris ar pingu līdz max 120, padalaties lūdzu. Iemetat arī kāds atacama desert only serverus ar labu pingu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
conrad Posted August 6, 2010 Report Share Posted August 6, 2010 Searchā ieraksti Gotland, viņiem norm servaki ar zajebis pingiem. Ir gan rush/gan conquest - vēl pie tam dafigā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tenchy Posted August 6, 2010 Author Report Share Posted August 6, 2010 enivei rush sux, oriģinālais conquest teh bhesthest. Btw, kas īsti notiek ar pingu, pie serča vienmēr uzrāda pingu 999 visiem serveriem, protams realitātē tā nav. Vidēji pa EU, cik esmu spēlējis pings ~150. Var k-kā reāli uzzināt neieejot serveros kāds ir pings? Ja kādam ir EU conquest serveris ar pingu līdz max 120, padalaties lūdzu. Iemetat arī kāds atacama desert only serverus ar labu pingu. Man gan šitā nav. Norefrešoju listi ar tādiem optioniem kādus gribu. uzspiežu uz ping taba, lai rāda mazākos un aidā! Ir pat tādi ap 50-70. Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted August 6, 2010 Report Share Posted August 6, 2010 (edited) First of all - filter - europe... Second - kad meklee vnk iedrukaa .se un dabusi zdiedru serveru sarakstu er perfekto pingiem. Via vari pameginat Forteam srverus (Sankt peeterburgas ir tie labakie...) PS: Ka public tad rush ir diezgan labs... Interesanta ideja, bet competetive gamingaa tikai squad rush atrada sev pielietojumu... Starp citu ja jums puishi ir veelme - http://www.rgzone.info/index.php?site=foru...c&topic=287 http://www.rgzone.info/index.php?site=cups...ls&cupID=14 Edited August 6, 2010 by b0r1ng Link to comment Share on other sites More sharing options...
AmE Posted August 8, 2010 Report Share Posted August 8, 2010 Uzaicināju visus, kuri uzrakstīja ingame nikus Mja, zemāk kā 120 pingu neesmu vēl spēlējis (im rookie) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nak3D Posted August 10, 2010 Report Share Posted August 10, 2010 AIIIIIIK! Ame nedirsies, slēdz iekšā skype lai varētu runāties. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tenchy Posted August 10, 2010 Author Report Share Posted August 10, 2010 DEEEIIIIM BOIIII Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted August 10, 2010 Report Share Posted August 10, 2010 Ooo, 15lvl ir. Gaidi rīt ciemos uz aliņu un BC2. Peli nedabūsi Link to comment Share on other sites More sharing options...
AmE Posted August 11, 2010 Report Share Posted August 11, 2010 Uztaisīju jaunu niku, jo vecajam bija pārāk slikts kill:death ratio Link to comment Share on other sites More sharing options...
Endijs_Dzerkalis Posted August 11, 2010 Report Share Posted August 11, 2010 Šodien normāli izārdijos, bet man ne Print Screen nestrādā(rādija vienkārši baltu bildi) un Fraps - neiet kopā ar BC2. Nesaprotu nahuj. Score bija ~7000 Killi 51 Nāves 14 Un kopā dabuju 19 pins. Pirmo reiz tik labi gāja, un gan jau arī pēdējo Spēlēju tikai Hardcore un ņemos pa Gotland serveriem. Niks Doktors Pipars Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted August 11, 2010 Report Share Posted August 11, 2010 Forget skype... Parak daudz resursu rij.... TS3 PWNZ - ja vajag - bezmaksas adrese, jak adam vajag iedoshu adminu - ts.bf2.lv http://www.teamspeak.com/?page=downloads - T3h downl04d!!!! Un taa 4ist ievertet - http://www.own3d.tv/video/28938/BFBC2_Kizer_Movie__2 labakaas krievijas komandas Empire speletajs Kizer inf movie no ESL gatheriem un PCW vs Europes finest... (Tik un ta turniira ietvaros mes vinjus izdrazam ) Ja kas tad gatavoju savu BC2 muuviju... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy Posted August 11, 2010 Report Share Posted August 11, 2010 Forget skype... Parak daudz resursu rij.... šis ir pats labākais teksts ever! mēs visi sēžam uz celoroniem 444? Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted August 11, 2010 Report Share Posted August 11, 2010 Es nerunaju tiaki par datora resursiem. Skayps ir prasigs attieciba pret internetu ari.. nav jegas translet visu ja var translet tikai to ko velies... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tenchy Posted August 12, 2010 Author Report Share Posted August 12, 2010 Ja vajag spotu kur runāt un norm voip serveri, man ir mumble ar 75 slotiem. Mumble 4eva! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now