4f1nger Posted July 28, 2010 Report Share Posted July 28, 2010 Sveiki, vēlētos redzēt šinī serverī arī kā tādu vecu, aizmirstu mapi - de_vegas. Kura bija vecajos "counter strike", bet kautkāda iemesla dēļ uz jaunā vairs nav. Gan jau kāds noteikti zin. Download - TE - Rapidshare Izmērs - 3.97mb - .rar Arhīvā atrodas vairāki resursi, iespējams ka jau ir, bet tas ir katram gadījumam. Par karti - teroristiem ir jauzspridzina seifs, kas atrodas spēļu zālē, jeb arī PLAANS B - Kontru bāzē statuju, savukārt kontriem janovērš tas viss. Ir vēl viens variants. Teroristi var spēlēt pokeru vai spēļu automātus, kontri var dzert alu bārā un dziedāt karaoke . Orģinālu aprakstu diemžēl es neatradu. Karte diezgan plaša, ļoti labi viņu spēlēt ja ir vismaz 7 spēlētāji katrā komandā. Skrīnšoti NR:1 NR:2 NR:3 NR:4 Ja kautkas nav kārtībā ar link - dodat man ziņu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Emka123 Posted August 6, 2010 Report Share Posted August 6, 2010 šitā laba mape esmu par Rec! Link to comment Share on other sites More sharing options...
fragn Posted August 6, 2010 Report Share Posted August 6, 2010 + Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now