Jump to content
GIGN Forum

Help


GuskiS
 Share

Recommended Posts

Cauri debesīm var redzēt.. Man arī tā bija..

1. Pirmajai telpai pagarini sienas, un otrajai samazini, vai kkā tā (cerams saprati domu..)

2. Pirmajai telpai griestus..

grnavqkwcmm2ti7rp1c_thumb.png

Opā... Nu nezinu ko lai tur dara.. Man piem aiz sky tekstūras bija tornis, caur debesīm no viņa spīdēja tikai viena skaldne.. iespējams, ka tā ir kautkāda nepabeigta fiča tajā visā, ko mēs darām.. Par lietu. varbūt to visu apakšā uztaisi kā mapē kz_longjumps2, ka ir griesti, kuros ir lieli caurumi, un pa caurumiem redzamas debesis.. Iespējams, ka pieshels zin kā to izlabot, un prātīgāk pagaidīt viņa atbildi, pirms maini kautko mapē..

Edited by MrEgo
Link to comment
Share on other sites

Neteiksim, ka tas ir bug's, bet skaisti jau neizskatās. Kāpēc tā ir? Jo tur, kur tu stāvi, kad redzi šo stulbo parādību, tiek renderēts viss, kas ir aiz debesīm. Bet debesis ir nez kāpēc veidotas caurspīdīgas.

Ko tu vari darīt?

Izveido tuneli uz to torni/augsto istabu tā, lai netiktu renderots tik daudz, kamēr neesi iegājis tunelī (lasi te, pilnīgi izskaidrota tava problēma, tikai to, kas viņam redzams tikai ar gl_wireframe, tu redzi kā normālu sienu caur debesīm)

Otra iespēja, kas ir diezgan smieklīga, ir to torni padarīt redzamu, piemest klāt kādu detaļu, u.t.t. Tā teikt, defektu pārvērst par efektu. Nojauc to sky kluci un kā jau teica MrEgo:

1. Pirmajai telpai pagarini sienas, un otrajai samazini, vai kkā tā (cerams saprati domu..)

2. Pirmajai telpai griestus..

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...