ngEAr Posted July 24, 2010 Report Share Posted July 24, 2010 (edited) Mainju gan cooleru uz CPU un PSU , tapat vinsh diezgan skali strada. Piemeram uz nakti es vinju atstat nevaru jo nav reali aizmigt. Jautajums: delj ka vinsh tik skali strada ? Kejs p1dars ? A un ta bija kopsh nopirku pirms 4 gadiem , atceros ka vecmutere visulaik sudzejas un nomainiju visus coolerus , bet bez rezultata. Edited July 24, 2010 by ngEAr Link to comment Share on other sites More sharing options...
Izliecies Posted July 24, 2010 Report Share Posted July 24, 2010 Sākt jau nu vajadzētu vispār ar specifikāciju.. Varbūt tev ir Pentium 4 Prescott, kas pazīstami kā cepeškrāsnis, un ar neatbilstošām (lasīt: nepietiekoši jaudīgām) dzesēm būs skaļi tik un tā. A varbūt no putekļiem jāiztīra, bet neizskatās, ka šis ir tas gadījums. Link to comment Share on other sites More sharing options...
enjoi Posted July 24, 2010 Report Share Posted July 24, 2010 pamēģini speed fan! var uzregulēt procentuāli ventilatora jaudu (ieteicams par 60% zemāk nelikt:) ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ngEAr Posted July 24, 2010 Author Report Share Posted July 24, 2010 var uzregulēt procentuāli ventilatora jaudu (ieteicams par 60% zemāk nelikt:) ) Tu esi kretins , kads vel speed fan. Izlasi jautajumu. AMD ATHLON 3800+ AM2 Parejais 1gb rams , defs hdd utt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
enjoi Posted July 24, 2010 Report Share Posted July 24, 2010 es labāk zinu kas es esmu + to saka čalis ar eksplodējošu trusi avatarā ++ norm. manu regniku uzminēji Link to comment Share on other sites More sharing options...
Patriot Posted July 25, 2010 Report Share Posted July 25, 2010 (edited) Ludzu - CLICK Sita izdari, moska palidzes, viens no variantiem... EDIT:Iesaku ieks PC iemaukt jaunu PSU (500W, 12cm Silent).Ja jau biji licis jaunu PSU un ir skals, tatad tev tika iesmerets brakis... Iesaku nemt PSU ieks DATO veikala, tur vari dot savejo preti, viss atkarigs no ta, cik watigs PSU tev ieks PC pirms tam bija, piemeram, ja tev bija 450W, tad nemot 750W, no 33Ls, tev bus jamaksa 22Ls..ka jau teicu, viss atkarigs no ta, kads PSU tev bija pirms tam ieksa, ieks PC. DATO - PSU Edited July 26, 2010 by Patriot Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now